A
apidrone
Гостин
Сакате да ви кажам колку пати претходно Роналдо изјавил дека е среќен во Реал но не знае дали тука ќе ја заврши кариерата? 2353246 или 2353247 пати, не сум сигурен.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може и во Спортинг да се вратиСакате да ви кажам колку пати претходно Роналдо изјавил дека е среќен во Реал но не знае дали тука ќе ја заврши кариерата? 2353246 или 2353247 пати, не сум сигурен.
Сеа му текна да се спрема лево крило да игра. Ќе го бркал Роналдо од тим.![]()
Главнио ни на пријателска во Франција не смеј да биди заменет![]()
Да, само што овојпат не го извади Јунајтед и Фалкао од устата и ситуацијата со трансферите во Реал. Да дојдеше Фалкао во Реал немаше да ја има онаа приказна дека е тажен. Моментално Роналдо игра за тим Мендес, не за џабе и Серхио Рамос реагираше кон него со изјава дека тие играат за клубот и мора да ја прифатат ситуацијата.Секоја година го вика истото. Нашиве медиуми ја напумпаа работата.
Кога не се врати дур Ферги беше на тронот, не верувам дека ке дојде во догледно време. Има енормна почит кон Фергусон како тренер.
Од неговата генерација има само 3 или 4 играчи останато.
Ја да сум на негово место би внимавал за во иднина, 18+милиони годишно за 30 годишен играч кој секогаш кога не е по негово е тажен, во клуб со претседател кој не се плаши да ги продаде најдобрите играчи, е типично играње со оган. Недај боже да не се опорави од повредите, а има шпекулации дека повредата на коленото е хронична, е тогаш нека му ја мисли.
Наводно у Јануари сме го договориле Кристоф Крамер за околу 20 мил.![]()