Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ди мариа 3 асистенции и 1 гол против Германија вечерва... :cuc::cuc::cuc:

Ди Марија :cuc::cuc::cuc:

Ќе гази сезонава заедно со Бејл, Роналдо и Бензема, потпомогнат од Чаби Алонсо.:vozbud::vozbud::vozbud:

Да не испадне дека хејтам ама Роналдо треба да си ја затне муцката.
Прво Реал го продава Ди Марија, не го донесува Фалкао за на крај Роналдо изјавува јавно дека не е среќен и дека сака да се врати еден ден во Манчестер. Мендес anyone?

Вака не збореше кога му го продолжија договорот. Исто така доколку не е среќен како се движи Мадрид во поглед на трансферите секогаш може да побара трансфер како што Чаби побара и да го напушти бродот кој тоне.

Барем да нагласеше дека поради Перез не е среќен, не Реал Мадрид да го јаде срамот по весниците.

Немаше ништо лошо у изјавата на Роналдо. Тоа што медиумиве си ја испревртија после, е друга работа.

Убоо си кажа, дека Ди Мариа и Алонсо беа важна алка у средината на Реал. Но дека дошле нови играчи кои ќе видиме дали ќе ја подобрат играта, или обратно.

Не гледам што е лошо у изјавава, кажа како што е.

Ништо лошо немаше ни во изјавата на Ди Марија, ни таа на Озил, ниту пак таа на Икер кога јавно ги бодреше другарчињата од Барса, таман работа.
Нека се накурчи Перез ќе видиш колку нема ништо лошо во изјавата. Мислам очигледно е влијанието на Мендес врз неговите изјави, доаѓаат во право време со намера. Доста од сосиосите изјавуваат дека на Перез му е доста од Мендес така да може да се накурчи стариот и да го исчисти Реал од неговите играчи.
Иако досега Роналдо е недопирлив, сепак зошто да си игра со среќата. Фактот дека ќе удри 30ка наредната сезона, не му иде у прилог, последна шанса да се искешира на големо.[DOUBLEPOST=1409848227][/DOUBLEPOST]
Има еден одличен играч во Манчестер од средината на теренот, се презива Андерсон. Би можел да биде одлична замена за Чаби Алонсо...
Ако го земевме овој ќе требаше да вградуваат систем ладење во клупите на Бернабе да не прегреат, екстра трошоци јбг.

Последно уредено:
Карим Бензема во Парис пред вечерашниот натпревар со Шпанија: "Не се плашам за моето место во стартните 11 на Реал Мадрид. Доаѓањето на Чичарито е секако само мотивација плус за мене, да се трудам и да работам поинтензивно во следниот период. Не се плашам воопшто за тоа дали ќе постигнувам голови или не, затоа што ја имам довербата на тренерот и соиграчите. Во Франција имам малку поразлична улога од онаа во Мадрид, но и двете одлично ми одговараат."

-" Не се плашам воопшто за тоа дали ќе постигнувам голови или не, затоа што ја имам довербата на тренерот и соиграчите."
Со други зборови, има маж што ќе ме смени ?

Карим Бензема во Парис пред вечерашниот натпревар со Шпанија: "Не се плашам за моето место во стартните 11 на Реал Мадрид. Доаѓањето на Чичарито е секако само мотивација плус за мене, да се трудам и да работам поинтензивно во следниот период. Не се плашам воопшто за тоа дали ќе постигнувам голови или не, затоа што ја имам довербата на тренерот и соиграчите. Во Франција имам малку поразлична улога од онаа во Мадрид, но и двете одлично ми одговараат."

-" Не се плашам воопшто за тоа дали ќе постигнувам голови или не, затоа што ја имам довербата на тренерот и соиграчите."
Со други зборови, има маж што ќе ме смени ?
Јас ова го коментирав на фејсбук. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom