HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 20.491
- Локација
- Охрид, Аеродром на вода
Шо прајте? Арни?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си кликам доле на потписот и уживам во изведбата на големиот капитенШо прајте? Арни?
Сарказмов ти е ради Бензема? Као може он да гази?Ди Марија
Ќе гази сезонава заедно со Бејл, Роналдо и Бензема, потпомогнат од Чаби Алонсо.![]()
Ако го земевме овој ќе требаше да вградуваат систем ладење во клупите на Бернабе да не прегреат, екстра трошоци јбг.Има еден одличен играч во Манчестер од средината на теренот, се презива Андерсон. Би можел да биде одлична замена за Чаби Алонсо...
Јас ова го коментирав на фејсбук.Карим Бензема во Парис пред вечерашниот натпревар со Шпанија: "Не се плашам за моето место во стартните 11 на Реал Мадрид. Доаѓањето на Чичарито е секако само мотивација плус за мене, да се трудам и да работам поинтензивно во следниот период. Не се плашам воопшто за тоа дали ќе постигнувам голови или не, затоа што ја имам довербата на тренерот и соиграчите. Во Франција имам малку поразлична улога од онаа во Мадрид, но и двете одлично ми одговараат."
-" Не се плашам воопшто за тоа дали ќе постигнувам голови или не, затоа што ја имам довербата на тренерот и соиграчите."
Со други зборови, има маж што ќе ме смени ?