ЧЕНТО
Претседник
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 8.239
- Поени од реакции
- 4.839
Поштено пеер...12 години од животот чекам да ве зезам не ми го квари филингот пеер![]()
![]()

Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поштено пеер...12 години од животот чекам да ве зезам не ми го квари филингот пеер![]()
![]()
Поштено пеер...
СВАКА ЧАСТ!И Леванте лани беше 10ти, па не значи тоа дека Навас е лош голман
Не е баш најсјајно со финансиите во Реал моментално. Има доста шпекулации наоколу дека изгледа ќе се собираат пари за изградба на стадионот.Со среќа нека му е на Чича кај вас и нека се распуца.само стварно не ми е јасно зошто не го зедовте фалкао?Јасно е дека парите не ви беа проблем.Едино може да е тоа ,што Монако сакаше прво да биде позајмица.
Поштено.....![]()
Поштено пеер...
Абе брат... Карло не решава ништо, не е ненормален да си ги продаде најдобрите играчи, ова што се случи летово не му се допаѓа на многу луѓе и во тимот и навивачи и се. Перез ја претера работата, и доколку имаме слаба сезона ке биде ЕДИНСТВЕН виновник ќа се.Според тоа што не донесоа никој ќе се дава шанса на Иљара.
Она што е глупо во составот е тоа што Карло го остава и ебениот Кедира на кој не му се чека да заврши сезоната и да летне некаде, што значи дека ќе игра средина
Кедира - Крос - Модрич.
Секоја чест и нему што направи до сега ама каде замина тоа дека ги пуштаат играчите што сакаат да си заминат, од каде пак Кедира е недопирлив во тој поглед.
Ја би сериозно Иљара пред него, барем ќе знам дека имам на теренот човек кој е со главата е тука не во Бајерн 04. Му се еба мамицата тоа секако, овој иде на душа на Карло колку и да нема појма.