Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Со среќа нека му е на Чича кај вас и нека се распуца.само стварно не ми е јасно зошто не го зедовте фалкао?Јасно е дека парите не ви беа проблем.Едино може да е тоа ,што Монако сакаше прво да биде позајмица.

Со среќа нека му е на Чича кај вас и нека се распуца.само стварно не ми е јасно зошто не го зедовте фалкао?Јасно е дека парите не ви беа проблем.Едино може да е тоа ,што Монако сакаше прво да биде позајмица.
Не е баш најсјајно со финансиите во Реал моментално. Има доста шпекулации наоколу дека изгледа ќе се собираат пари за изградба на стадионот.
А и Фалкао е прескап за Реал, барем Перез знае кога да отстапи од скап трансфер, Нејмар лани на пример.

Со мало закаснување честито Чичарито.
Не дека баш тој ќе смени се у вашиов тим полн со ѕвезди ама солиден играч си земавте.

Според тоа што не донесоа никој ќе се дава шанса на Иљара. :pipi:

Она што е глупо во составот е тоа што Карло го остава и ебениот Кедира на кој не му се чека да заврши сезоната и да летне некаде, што значи дека ќе игра средина
Кедира - Крос - Модрич.
Секоја чест и нему што направи до сега ама каде замина тоа дека ги пуштаат играчите што сакаат да си заминат, од каде пак Кедира е недопирлив во тој поглед.
Ја би сериозно Иљара пред него, барем ќе знам дека имам на теренот човек кој е со главата е тука не во Бајерн 04. Му се еба мамицата тоа секако, овој иде на душа на Карло колку и да нема појма.
Абе брат... Карло не решава ништо, не е ненормален да си ги продаде најдобрите играчи, ова што се случи летово не му се допаѓа на многу луѓе и во тимот и навивачи и се. Перез ја претера работата, и доколку имаме слаба сезона ке биде ЕДИНСТВЕН виновник ќа се.

Секоја чест ќа се направено ќа клубот ама треба да се има и осет.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Е тоа е тоа, ама проблемот е од горе што диригираат да игра најскупото појачање. Со него во тим уште 3 месеци ќе нема да можеме да ја пронајдеме формулата. Инаку сезонава ќе зависи од повредите на играчите и влијанието на Перез за составот.

А погоре коа веќе бев кај формулите, една изјава за целово наше лето.
Хорхе Валдано: Реал Мадрид продолжи да ја бара формулата, откако веќе ја пронајде.

https://www.facebook.com/FanKlubnaC...76711.334439796647596/679688692122703/?type=1

Да сум сеа Карло вака би играл, Хамес може за измена а Икер на клупа...па дури и клоца да му удри Перез никој од навивачите нема да му замери на Карло.

Да го пушти Чича следнава со Атлети во 2ро полувреме, првото да изигра телено и да заврши со резултат 0:1, и второ полувреме 3:1, 2 гола на Чича и 1 асистенција до Хамес.

Ах.. :pipi:

^ Чичарито и секоја утакмица да дава гол, никад нема да му фати место на копилето.
Не знам како не сфативте уште после трансфер периодов, едноставно он е недопирлив у клубов. Мислим дека и Роналдо би го седнале на клупа доколку овој посака да игра крило.

94078972-karim-benzema.jpg
Lucky+Benzema.jpg

Benzema-hair.jpg

Последно уредено:
Не ми е јасно зошто на секој пост шо ќе го објави на фб мора да се потпиши на крај:

" Karim..."

Демек да не се збуни некој или шо? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom