Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Де бе оладете, има време до полусезона можда ќе пцуеме ама можи и да се поклонуваме...на одредени личности... Стрпете се.

Ne bev u mozhnost da ja gledam ali i po igrite shto gi gledav pred toa sfativ shto Di Maria znacheshe za Real. Mozhe da se zakluchi deka sezonava ide niz voda, ako e. Naredna nov pretsedatel i trener, ovaa ochekuvam man utd izdanie.

Ne bev u mozhnost da ja gledam ali i po igrite shto gi gledav pred toa sfativ shto Di Maria znacheshe za Real. Mozhe da se zakluchi deka sezonava ide niz voda, ako e. Naredna nov pretsedatel i trener, ovaa ochekuvam man utd izdanie.
избрзуваш[DOUBLEPOST=1409608104][/DOUBLEPOST]Dreams...Dreams everywhere...
0be9fa54e83ad5e9308cb492d386aa86.png

Последно уредено:
Реал Мадрид во летниот преоден рок.

Нови играчи:
- James Rodriguez - 88.450.000€
- Toni Kroos - 33.170.000€
- Keylor Navas - 11.050.000€
- Javier Hernandez - Позајмица

Продадени играчи:
- Alvaro Morata (Juventus) - 22.110.000€
- Nuri Sahin (Borussia D.) - 7.740.000€
- Casemiro (posudba u Porto) - 1.650.000€
- Jesus (Levante) - 552.000€
- Angel di Maria (Man United) - 75.000.000€
- Denis Cheryshev (Villarreal) - Позајмица
- Diego Lopez (Milan) - Бесплатно
- Xabi Alonso (Bayern) - 10.000.000€
- Ezequiel Garay - 5.000.000€
Разлика: -10.618.000€

тоа е тоа момци...повеќе среќа следната сезона..И нека му ја мислат играчите сега,дали ќе се покажат добро и да бидат продадени,или ќе играат заникаде,и да им дадат нов договор :)

Горниот,Семоќниот,Господ и како сакате наречетего нека ни е напомош сезонава :D
#iHalaMadrid!

негредо во валенсија,а нама жао није[DOUBLEPOST=1409609939][/DOUBLEPOST]
Горниот,Семоќниот,Господ и како сакате наречетего нека ни е напомош сезонава :D
#iHalaMadrid!
Икер,Икер го викаме.

^не мешај политика бе фанклубов ќе ни го затворат:Dќе ти биде задњи пост:тактиката на груевски,ете таја е:P

Според тоа што не донесоа никој ќе се дава шанса на Иљара. :pipi:

Она што е глупо во составот е тоа што Карло го остава и ебениот Кедира на кој не му се чека да заврши сезоната и да летне некаде, што значи дека ќе игра средина
Кедира - Крос - Модрич.
Секоја чест и нему што направи до сега ама каде замина тоа дека ги пуштаат играчите што сакаат да си заминат, од каде пак Кедира е недопирлив во тој поглед.
Ја би сериозно Иљара пред него, барем ќе знам дека имам на теренот човек кој е со главата е тука не во Бајерн 04. Му се еба мамицата тоа секако, овој иде на душа на Карло колку и да нема појма.

Khedira e idealen partner za Modrich i Kroos, od toa shto raspolagame. A i toa e najdobitnata formacija so James na klupa i BBC napred.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom