Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Демек дефанзивците во Шпанија трава пасат а овие у Англија со нектар и мед ги ранат. Па мислам дека пола од екипиве во Шпанија имаат дупло појаки одбрани од првата 4ка на Англија. Да не зборувам за Атлетико кој е дефанзивно најспремна екипа во Шпанија а им ја дупна главата на вашите Атлетико т.е Челзи :)))

Tака да не држи вода дека дефанзивците во Шпанија немаат појма и дека се мекуши.

интересено мислење..прочитајте..

Sanz built a team that won us two Champions' League title. Perez came along and reinforced it with Figo and Zidane.... won Real Madrid's third title in 5 years. At the end of the CL Final in 2002, the team consists of Zidane, Figo, Raul, Roberto Carlos, Makelele, Iker and Hierro. That team would have been a force for years to come. But then, Perez decided to sell Karanka and Campo in 2002. They were solid players. And then, Makelele, Mcmanaman, Morientes and Hierro the following season. During that span, he only bought two players, Ronaldo and Beckham. Basically, he took away all the depth of the team in 2 year time. He also brought back Cambiasso in 2003, but the team never used him. Ironically, after 2003-2004, Perez did realize that he needed a CM/DM. But he did not know that one of the best midfielders in the world was sitting on his bench. Instead, he bought Garcia and Gravesen. The team went three years without a trophy.

To be fair, he did realize his mistakes after the 2003-2004 season. He did buy Woodgate, Samuel, Ramos and Cicinho in the next few years. There seemed to be a curse with our defenders. Milito did not even pass the physical examination.

Now, in 2014, he won his second CL trophy. The team probably would dominate European football for years to come. He then reinforced it with Kroos and James. I liked both signings, but he also sold 5 players without signing replacement. He knew that Benzema is the only striker on the team, but never seriously looked for a backup until the last two days of the transfer window. Again, he is destroying the depth of the team.

Демек дефанзивците во Шпанија трава пасат а овие у Англија со нектар и мед ги ранат. Па мислам дека пола од екипиве во Шпанија имаат дупло појаки одбрани од првата 4ка на Англија. Да не зборувам за Атлетико кој е дефанзивно најспремна екипа во Шпанија а им ја дупна главата на вашите Атлетико т.е Челзи :)))

Tака да не држи вода дека дефанзивците во Шпанија немаат појма и дека се мекуши.
Не бе дека се подобри, дека се физички посилни. Не значи тоа дека си најдобар :))) Чичарито е физички инфериорен, на тоа акцент ставав.

10653720_827744607245369_5482928062401580964_n.jpg

CR7 за транферите..Очигледно е дека ќе има пези оваа сезона

Имам јасно мислење за тоа прашање, но неможам да го кажам јавно тоа што го мислам. Ако ја отворам устата утре ќе бидам на насловните страни во весниците, а јас тоа не го сакам. Можам да кажам само, доколку јас раководев со Реал Мадрид немаше да постапам така. Претседателот решава, а ние треба да ги почитуваме неговите одлуки“, изјави Роналдо.

„Ди Марија и Чаби Алонсо беа многу важни играчи, но повеќе не се со нас и ние треба да ги прифатиме новите играчи. Со новите фудбалери сигурно ќе се смени стилот на игра, можеби на подобро, а може и на полошо. Останува да видиме“, заклучи видно незадоволниот Роналдо.

Сигурно се имаат двоумено меѓу Негредо и овој глушецов и на крајот го имаат земено овој зашто повеќе дресови продавал.
Па барем Негредо да го земеа наше дете е и плус кинеше во Севиља и Алмерија, ја знае лигата, технички е далеку попоткован од овој топка што не знае да смири а и ќе се изнадаваше голови со глава.
Ама да знам не продавал дресови затоа ќе го гледаме овој глушецов како се сопка на топката и дреме во офсајди.
Децима в газ нека си ја пикнат

5 до 12 трансфер бомба имаме
Кај не остава чика Перез со Чича

Reports coming out of Italy claim Real Madrid are lining up a late move for Inter Milan midfielder Fredy Guarin

наместо Чикарито,требаше детето :)
10540791_650233088417774_985614169199345276_n.jpg

и така и така Бензема е недоприливиот :D

Od ko ni gi prodade perez igracite zivna temava strasni diskusii se voda inace mislev ce treba da se zakuci.

Se e smisleno napraeno #masoni

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom