- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Според мене многу лош трансфер период имаше Реал ова лето.Супер е тоа што во тимот дојдоа Крос и Хамес,но никако не може да ми се разјасни зошто Реал реши да се ослободи од неколку клучни играчи како Лопез,Алонсо и Ди Марија.Првиов според мене лани беше во топ 3 голмани заедно со Ноер и Куртоа и не е случајно тоа што го седна Касиљас на клупа,Алонсо во среден ред си е Алонсо и таков играч не смее никако да се испушти,а Ди Марија според мене минатата сезона беше најдобар играч на Реал.Роналдо си е Роналдо и тука нема многу простор за дискусија,но Ди Марија играше со неверојатна борбеност и желба за докажување и на тешките утакмици беше најдобар поединец во Реал.Пред 4 месеци во финалето против Атлетико изгина дечкото...таква борбеност и желба за надигрување немав видено доста долго време.
Сега го гледам и составот што излегол против Сосиедат.
Без класичен копач во среден ред не може да победиш ни третолигаш,а не па екипи како Сосиедат на гости...изгледа го удрило сонцево и Анчелоти.
Сега го гледам и составот што излегол против Сосиедат.

Без класичен копач во среден ред не може да победиш ни третолигаш,а не па екипи како Сосиедат на гости...изгледа го удрило сонцево и Анчелоти.