Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може е точна катастрофава со Чаби пошто гледам Марка и АС на големо се распишале,ама верувај дека Иљарменди пишува на англиски на ФБ колку Чави,Иниеста и Меси што го зборат
Ако дојде Ројс ќе игра лево крило средина т.е позицијата на Ди Мариа, еден од Модрич и Крос ќе игра на место на Чаби Алонсо. Јес да не верувам дека ќе се случи да дојде Ројс. Зошто во тој случај ако го донесат и Фалкао, а за него ми е некако посигурно, Бензема и Хамес ќе бидат вишок ако се иде на 4 - 3 - 3 формација, и ако се знае дека новите галактикоси за кои се искеширани доста пари го имаат првотимскиот статус. Ако тоа се случи ништо чудно Бензема да си ги пакува куферите зимоска. Ако дојде само Фалкао што ми е поверојатно, еден од Бејл/Хамес ќе треба да игра крило средина т.е да игра на местото на Ди Мариа.Заминувањето на Алонсо логичен потег?
Да можеби. Меѓутоа што ако треба да му се бара замена. Како така 4 дена пред истек на трансфер рок одеднаш после хот секс лајн со Гвардиола му текнува да оди во Баерн?
Сумљам дека Карло е задоволен со Иљараменди и несреќен Кедира кој сака да си замине, во период во кој најскапото засилување нема позиција на теренот.
Не ја гледам логика во овој потег. Алонсо секако ќе имаше доволно утакмици да игра, платата му беше покачена, сигурно ќе му го продолжеа договорот доколку побараше... Тогаш кој кур бараш да си идеш у 5 до 12 да ти ебам неблагодарното копиле?
Работата е што освен Ди Марија никој не може да игра на местото на Ди Марија. Ројс нема шанси да дојде 3 дена пред истек на трансфер рок, Хамес е смешка на таа позиција. Ваљда може да се проба со Бејл, ама којзнае дали ќе го биде таму. Пред да почне сезоната Карло изјави дека 4-3-3 ќе биде стандардна позиција, и сега одеднаш го губи Чаби Алонсо, а пред неколку дена го изгуби Ди Марија.Ако дојде Ројс ќе игра лево крило средина т.е позицијата на Ди Мариа, еден од Модрич и Крос ќе игра на место на Чаби Алонсо. Јес да не верувам дека ќе се случи да дојде Ројс. Зошто во тој случај ако го донесат и Фалкао, а за него ми е некако посигурно, Бензема и Хамес ќе бидат вишок ако се иде на 4 - 3 - 3 формација, и ако се знае дека новите галактикоси за кои се искеширани доста пари го имаат првотимскиот статус. Ако тоа се случи ништо чудно Бензема да си ги пакува куферите зимоска. Ако дојде само Фалкао што ми е поверојатно, еден од Бејл/Хамес ќе треба да игра крило средина т.е да игра на местото на Ди Мариа.
Замислата на Карло е очигледна, ..