Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
ако Бензема остане, а ќе остане, Реал ќе зема напаѓач кој нема да биде стартер цело време..бидејќи нема логика Бензема да го исфрлиш од составот одма,а лани ти освоил ЛШ и КУП....

Со 2 напаѓачи нема шанса да играме,а нема шанса и Бензема да го стави втор состав на почетокот на сезоната....

Јас само се надевам дека Перез ќе си го исполни ветувањето што го даде дека ова лето нема да има некои бомба трансфери. Реално немаме потреба од тоа.

има промоција на официјална страна до 30ти за членска карта..од 35 на 10 евра xD

има промоција на официјална страна до 30ти за членска карта..од 35 на 10 евра xD
Финти праат :) Ја кога купив ла децима одма ми ја понудија по таа цена, и сеа денес добив мејл гратис мембер нзн колкав период со код едно друго, демек поефтино :D

АЈДЕ ДА ГО ЗЕМЕМЕ !!!!!!!!!!!!!111111111111111111111 :vozbud:
not.

Манџо е дасата, доволен би бил за конкуренција на Дијамантон наш.

а ако иде у друг клуб,пак ли му важи 4 месеци неиграње фудбал?

Јас само се надевам дека Перез ќе си го исполни ветувањето што го даде дека ова лето нема да има некои бомба трансфери. Реално немаме потреба од тоа.
Али имаме потреба од квалитетен средњак, еден од Ди Марија или Модрич да се повреди и ќе се мачиме со креирање шанси. Знаејќи како идат цените на квалитетни средњаци тогаш бомба трансфер ќе има, т.е. не од типот на Бејл/Роналдо али пола сигурно.

Дедо Перез ако не направи бомба трансфер он нема мирно да спие :pos:

Не се плаши бе нема да игра
се плашам,да...ама да не премине во Реал ,пошто сепак Реал е институција нели?

а за други клубови да се плашам,и нема логика некоја,сепак сме ШАМПИОНИ ВО ЕВРОПА,и треба другите да ги фаќа страв :P :D

се плашам,да...ама да не премине во Реал ,пошто сепак Реал е институција нели?

а за други клубови да се плашам,и нема логика некоја,сепак сме ШАМПИОНИ ВО ЕВРОПА,и треба другите да ги фаќа страв :P :D
Која е логиката да купуваш играч кој нема да можеш веднаш да го користиш? Со ова и дефинитивно отпадна Суарез, што ептен ме радува.

нека си одмори Роналдо сега,а не да ми криви по терен таму :D :D

Ја би и ДиМариа да одмори што побрзо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom