Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто уште се дискутира за небитна дешавка. Како да убил човек ебате луѓето без работа. И да е фокусиран на самиот себе си досега се покажа колку го сака Реал, другото е небитно, ама ајде мора да се јаде говна за секоја негова постапка. Детски работи.

Патем Роналдо го демантираше интервјуто на својот фејсбук профил.
Уште се согласуваш со коментарот?
:facepalm:

Последно уредено:
Зошто уште се дискутира за небитна дешавка. Како да убил човек ебате луѓето без работа. И да е фокусиран на самиот себе си досега се покажа колку го сака Реал, другото е небитно, ама ајде мора да се јаде говна за секоја негова постапка. Детски работи.

Патем Роналдо го демантираше интервјуто на својот фејсбук профил.
Уште се согласуваш со коментарот?
:facepalm:
Не знам за кое интервју збориш, ниту нешто реков за неговата прослава. Само примети го за вториот гол на реал, единствениот кој што си остана на своја половина од терен и ниту истрча да прослави, за разлика од Чаби кој рипна од трибини. А за пеналот го соблече дресот, нема логика нели?

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...ip-Portuguese-world-record-player-shadow.html

Wow, what a reaction from Ronaldos groupies in these comments. Sorry girls, but your idol is a self obsessed egomaniac. If you havent noticed, the only goals he celebrates are his own.

У голем дел се согласувам и со текстот и со коментарот.
Британски медиум хејта Португалец, затоа што Британецот во Реал го нема на ниедна насловна страница. Да не зборам дека на среќа го даде голот, ќе утнеше за малце. Тој и Касиљас ќе беа трагичари на утакмицата, ама Рамос ја спаси работата. Примети дека нигде не пишува за зицерот што го утна Бејл? 4 минути после тоа примивме гол.

Дејли Мејл е ова, вчера се демантираа сами себеси за вест за трансфер што они ја објавија како exclusive. :vozbud: отворете ги и другите категории вести да видите што шокантни ствари овјавуваат само за читаност, зимоска главна вест им беше Британец што се заглавил во канта за ѓубре :pos:

ДМ, Сан, Метро, Мирор, Дејли Експрес, блокирајте се ова... Телеграф и Индепендент од весниците се најточни.

А Чаби шо улетал во терен могуче е да го пропушти суперкупот со Севиља.

1660274_659127250837649_3434006986468185185_n.jpg

Го дупчи НејЧмар :pos::pos:

Британски медиум хејта Португалец, затоа што Британецот во Реал го нема на ниедна насловна страница. Да не зборам дека на среќа го даде голот, ќе утнеше за малце. Тој и Касиљас ќе беа трагичари на утакмицата, ама Рамос ја спаси работата. Примети дека нигде не пишува за зицерот што го утна Бејл? 4 минути после тоа примивме гол.
Каква врска има тоа со муабетот за Роналдо? Да, Бејл промаши зицери од шанси кои сам ги створи. Колку шанси створи Роналдо? Колку шанси створија играчите на Реал до промашувањата на Бејл? Или најбитно, кај се наоѓаше Роналдо на теренот кога Бејл за малку ќе промашеше? И воопшто не беше лесна топка па да кажеш дека ќе промашел. Муабетот беше сосема друг, имаше врска со нешто што се вика имање почит кон соиграчите. Еве ако не кон Бејл Британецот, кон Ди Мариа Аргентинецот нека биде, не дали Дејли Мејл го објавил ова или било кој друг весник. Јас само се сложив со мислењето на човекот, или забрането е да се критикува Роналдо во фан клубов?

^ Роналдо немаше 3 недели утакмица у нозе, а сигурен сум дека и финалето го играше под инекции. Еве и денеска пак предвреме заминал од тренингот на Португалија, очигледно е дека го мачи некоја повреда.

Ебате муабетот, Роналдо нигде го немало па не требал да се радува на голот што го постигнал. Статистиката му е импресивна, АМА НЕ Е РОБОТ! И он може да има лош ден, што не ви е јасно?! И у финале очекуевте хет-трик?

Кога не слави погодоци, види го, не е среќен у Реал, се фолира! Кога слави гол, види го пичка, слави ко којзнае што да напраел.
Тоа е муабетот за Роналдо, и преку к*р више од таквите муабети.

Каква врска има тоа со муабетот за Роналдо? Да, Бејл промаши зицери од шанси кои сам ги створи. Колку шанси створи Роналдо? Колку шанси створија играчите на Реал до промашувањата на Бејл? Или најбитно, кај се наоѓаше Роналдо на теренот кога Бејл за малку ќе промашеше? И воопшто не беше лесна топка па да кажеш дека ќе промашел. Муабетот беше сосема друг, имаше врска со нешто што се вика имање почит кон соиграчите. Еве ако не кон Бејл Британецот, кон Ди Мариа Аргентинецот нека биде, не дали Дејли Мејл го објавил ова или било кој друг весник. Јас само се сложив со мислењето на човекот, или забрането е да се критикува Роналдо во фан клубов?
А за што конкретно го критикуваш Роналдо? Не си ја врши работата за која што е платен? Себичен е, не им подава на соиграчите? Или затоа што не ги прославува головите на соиграчите на ист начин како кога тој ќе даде гол?

Па и мене на маалски фудбал не ми е сеедно дали јас ќе дадам гол или некој друг. Го критикуваш (или се согласуваш со критиката) пошо соблекол дрес на небитен, 4ти гол у финалето како да ја решил утакмицата у последна минута. Се сеќаваш на Calma, calma? Наместо да се соблака после голот за титула, тој ги смири играчите (а не Камп Ноу), ги спушти на земја пошо знаеше дека не е готово додека не е свирнат крај. Али ако и при долгоочекувана титула и 17 гола дадени во 11 утакмици ти се уште наоѓаш место за критики за вакви работи, без навреда али би ти препорачал да се преиспиташ малце.

А за што конкретно го критикуваш Роналдо? Не си ја врши работата за која што е платен? Себичен е, не им подава на соиграчите? Или затоа што не ги прославува головите на соиграчите на ист начин како кога тој ќе даде гол?

Па и мене на маалски фудбал не ми е сеедно дали јас ќе дадам гол или некој друг. Го критикуваш (или се согласуваш со критиката) пошо соблекол дрес на небитен, 4ти гол у финалето како да ја решил утакмицата у последна минута. Се сеќаваш на Calma, calma? Наместо да се соблака после голот за титула, тој ги смири играчите (а не Камп Ноу), ги спушти на земја пошо знаеше дека не е готово додека не е свирнат крај. Али ако и при долгоочекувана титула и 17 гола дадени во 11 утакмици ти се уште наоѓаш место за критики за вакви работи, без навреда али би ти препорачал да се преиспиташ малце.
Никој не ја спори величината на Роналдо, не е само калма калма, и сезонава даде еден куп голови во последни минути кои го извадија Реал од гомна. Ти почна за промашувањата на Бејл, па јас се надоврзав за Роналдо, иако тоа немаше врска со муабетот што го почнав, а тоа е дека има прилично големо его. Ок, му се може, не викам не, кога не му подаваат се издерава, кога не му иде шутира од кај сака, конкретно за оваа утакмица ми беше чуден гестот да за голот со кој поведе Реал си гледаше од центар, али кога даде гол од пенал за 4 - 1 го соблече дресот ко гол со макази да дал. Е сеа јбг, за мене тоа е егоцентризам и не ми се свиѓа, без разлика дали моите муабети ви се безвеза или не. Ако не да го прекрстиме фан клубов у фан клуб Роналдо?

Сериозно некој го критикува Роналдо?Паметите ли вие лоша сезона на Роналдо откако е дојден?
Се тоа е можеби точно дека е егоцентричен повеќе или помалку,ама дека не се залагал за тимот и не се радувал на голови и што ти ја знам се тешки глупости.Незнам дали сте приметиле како се понаша Роналдо кога е на клупа и кога неможе да допринесе за тимот во потешки понапнати ситуации.Роналдо е задоволство да се гледа така да уживајте во неговиот фудбал додека можете и додека го носи нашиот дрес.

Бејл има уште многу многу пред себе да се докажува за да го споредувате со Роналдо.Да,даде гол за титула во Купот,го даде вториот во ЛШ,ама пред тоа промаши 3 чисти зицери и беше еден од најлошите во финалето заедно со Касиљас,среќа Рамос беше тука па им го обели образот на Касиљас да не биде Џерард кај нас и да не се каеме за милионите дадени за Бејл.

Според мене Иско е човекот што сеуште не докажал дека е тука барем малку поради љубов кон клубот,а не поради парите и желбата да се искачи едно ниво погоре од тим како Малага.А ако е за радување на голови Бензема подобро и да не ги дава неговите пошто ми се повраќа од неговите прослави за гол,од прва до последна.

Друже статијата си нема врска да беше за Ди Марија наменет муабетот ќе се сложев ама дека Роналдо ќе му ја земел на Бејл славата благе везе си нема. Пишувано е како Бејл цела сезона да бил над Роналдо и овој му ја зел славата што не ја заслужил. Класично величење на свој играч, слично како статиите од Л'Eкип за Бензема.

Да се разбереме без Роналдо ќе бевме бетер од Сити во ЛШ, најбитен и најдобар играч што играл во Реал бар во нашата ера, а ако продолжи вака ќе биде и во целата историја, најзаслужен е за сите титули откога дојде, тоа не може никој да му го одземе. Мене воопшто не ми смета тоа што е егоцентрик, баш напротив само така можеш да си најдобар, ама сепак не смееш да претераш и со тоа.

Проблемот кај него е што кога ќе даде гол покажува дека соборил рекорд од некој таму 15 гола, плаче за Златна Топка, а ладнокрвен е за голот на Бејл кој му ја донесе најголемата титула. Не сакав да споменувам ама и за голот на Рамос беше ист случај, сите одат да слават тој по топката појде како ништо да не се случило, па после виде невиде и тој се затрча накај Рамос. А најмногу ме изнервира сезонава, кога знаеше дека Лигата е изгубена место да направи се за да биде 100% за ЛШ тој тренира, се мачи само за да земел златна копачка. Да се фокусираше само на финалето сигурно немаше да игра под инекции и ќе им збрцаше неколку парчиња. Тоа е таа негова себичност која не му се удри од глава во ЛШ, пред се заради извондредните Рамос и Ди Марија инаку тој ќе беше најголемиот виновник за неуспехот.

Еве годинава не му се удри тоа од глава па затоа не ни сакав да го отворам муабетов, ама тоа не значи дека треба да си ги става индивидуалните пред тимските успеси. На пример ако дадеше Суарез гол во последно коло, сигурен сум дека тој ќе играше со Еспањол, што ако се повредеше и го загубевме финалето? Сега знам дека е што би било кога би било муабетов ама затоа треба да размозга и тој самиот, не е дете од 18 години, веќе е влезен во 30-тата и треба малце потревезно да размислува.

Не велам дека не треба да се радува на индивидуални награди и дека било глупост што заплакал за Златната Топка, баш напротив и тоа е огромно достигнување за секој играч. Секако дека треба да е горд, тоа се големи достигнувања за него па и за Реал, ама малку самоконтрола не е на одмет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom