Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
За муабетов со Роналдо. Не осудувам никого, само не знам као не му дошло да побудали коа израмни Рамос. Да бев на негово место, ќе го соблечев дресот на голот на Рамос од среќа.

Не знам за кое интервју збориш, ниту нешто реков за неговата прослава. Само примети го за вториот гол на реал, единствениот кој што си остана на своја половина од терен и ниту истрча да прослави, за разлика од Чаби кој рипна од трибини. А за пеналот го соблече дресот, нема логика нели?
Заборавиш да напоменеш дека од противничка половина се врати на своја за да го затвори Марсело, кога веќе се замарате со глупости :D

Ramos
10339547_798523596847987_6518135667271727058_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd....547_798523596847987_6518135667271727058_n.jpg

Никој не оспорува што постигнал индивидуално, секоја чест за тоа. Пишав 3-4 страни наназад, кој е играчот што не реагираше никако на голот за 2-1 и речиси титула чекана 12 години, и очигледно при 1-1 му се идеше повеќе накај центар да иде со топка одколку ако не друго да се поздрави со Рамос.
Само тоа ме интересира ништо друго :)

Нешто ново:

Кико Касиља
Карвахал - Варан - Иниго - Морено
Иљара
Парехо - Иско
Бејл - Родриго - Хесе
Бејл нов Роналдо ... за него ќе се игра да дава голој.
Хесе нов Бејл ќе дава клучни голови за титула.

За муабетов со Роналдо. Не осудувам никого, само не знам као не му дошло да побудали коа израмни Рамос. Да бев на негово место, ќе го соблечев дресот на голот на Рамос од среќа.
Ja da bev gol ke mu se slecev :D

На што супстанции бевте кога го правевте муабетот за Роналдо?

Сакам и јас.

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom