Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Мората 99% во Арсенал, ќе има "buy back'' опција исто како многуте Реалови деца.
Ова значи дека Реал летово сигурно ќе земе напаѓач али мое мислење е дека ќе се чека да се заврши Мундијалот па тогаш ќе напаѓа дедо Перез со понуди.

Лош е дизајнот или лошо е што е розев? Мене искрено не ми мења нишо, битно тимот да има успех.

на првиот е лош дизајнот...(копчиња на дрес,,wtf?)
на вториот дефинитивно е лоша бојата...

Мене не ми сметаат копчиња и дефинитивно ќе го земам. Црниот е убав али летно време ќе се запалиш у него.
За розевиот :pos:
Real-Madrid-New-Kit-2014-15.jpg

BTW што стана со овие...клик

На Кедира и Бенѕе им биле понудени договори, али телево ќе почекало да види дали ќе остане Зидан и дали ќе се купело нов напаѓач. :tapp:

Ди Марија е првиот играч на кому ќе му биде продолжен договорот според Ел Конфиденсиал (овие за договори ретко грешеле). (y)

Според СЕР, при случај на заминување на Мората, Гризман е првата опција. :eek:

Родгиго мадридски син е слобден играч @Drettica :свиркам:

И покрај титулата, мора да се земе бар едно засилување (знаеме дека напаѓач најмногу ни фалеше), не треба да се заебеме како многумина дека со комплетно истите играчи ќе атакуваме на одбрана. :)

Чаби најверојатно ќе биде суспендиран поради утрчувањето у терен и ќе го пропушти СуперКупот против Севиља...

Чаби најверојатно ќе биде суспендиран поради утрчувањето у терен и ќе го пропушти СуперКупот против Севиља...

Шо кур има тука улога тоа дали утрачал или не, коа утакмицата беше прекината ради постигнат гол, не сметал на никој и трчаше покрај аут линијата

^ Не претеруј сеа и ти. Се знае кој смее да влага на терен, без разлика дали е утакмицата во прекин или не.
Чаби не беше дел од тимот кој имаше право на настап, со тоа немаше право ни да биде на терен во текот на утакмицата.
Не дека не можеа да му прогледаат низ прсти, ама правила си се правила.

Rakitic vo atletiko...wtf

Кристијано Роналдо: ’’Не знам колку пари имам во овој момент.Тоа не е работа која ме мотивира. На почетокот од кариерата внимателно ги следев и контролирав сите сметки, но со текот на времето го изоставив тоа. Целта не ми е да заработам многу пари. Ги ценам парите, секако, бидејќи израснав во сиромашно семејство, но никако не сум опседнат со парите“.

имаме сличности да си еба векот..ни јас не знам колку имам..1000 ли беа,2000 ден ли беа на сметката...ама не сум опседнат со нив :DDDDD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom