Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
10365954_630064860418420_2761859169169462480_n.jpg

Да го имавме на пример Кака на ова уклизавањето према фановите, ќе истегнеше задна ложа, колено ќе изместеше и два зуба ќе му паднеа.

Да го имавме на пример Кака на ова уклизавањето према фановите, ќе истегнеше задна ложа, колено ќе изместеше и два зуба ќе му паднеа.

Кога веќе го начна ова, вчера ми падна многу криво за триото кое замина у Наполи и не успеа да се закити со титулава. :(
Игуаин и покрај тоа што пекаше две лета дека сака да си оди, Албиол (ни беше икона) и најмногу за Каљехон. :place:
Но секоја чест што беа поканети и што биле вчера на натпреварот. (y)
Тука би го спомнал и Гранеро, па и делумно Кака. :D
За разлика од Озиле за кого скоро и ич не ми е криво, Сами ќе го дупчи сеа. :нинџ:

Дајте бе некој линк кај што има ХД сликички од финалево. Да ја заличини позадинава некоја убава слика со трофејот :D

Пу јзк трипле избега :@
Која трагедија е да си непоразен цела сезона во ЛШ(регуларно време) и да не ја освоиш...

ХАЛА Мадрид и да го ебам вдуп Бензема претерано е теле дури на спотон шпански појма нема .

Sent from my ST21i using Tapatalk

De,de se posravte :D se zezam,iskreni cestitki,cela sezona vo Ls dominantni I konstantni so isklucok na Eden natprevar.zasluzeno!slednata ostajte ni ja :D

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

а шо му е финтата на Роналдо со тоа викање,, UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU,,

и на Cibeles и синоќа на бернабе се исписка така...1-2-3 HALA MADRID и после тоа УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ :D :D :D

а шо му е финтата на Роналдо со тоа викање,, UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU,,

и на Cibeles и синоќа на бернабе се исписка така...1-2-3 HALA MADRID и после тоа УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ :D :D :D

Teako mu e od pivoto

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Честито момци и од мене.
Ќе беше поубаво да не се одкажевме од лигата толку рано, ама ајде, задоволни треба да сме и со ова.
Тимов ни е коска, има атмовсера, уиграни се сите, едино шо сакам е Бензема шо по брзо да си се пакува и на негово место еден напаѓач шо знае да игра фудбал а не да пополнува само место у екипата. Друго не би чепкал ништо, имаме солидни играчи во среден ред, одбрана и напад. Таман и Хесе ќе се врати на почетокот на новата сезона, може и Мората да поработи малце повеќе и да стане играч а не да гледа и учи од ова козава дебела.
Hala Madrid!

вежбано им е на Лука и Рамос :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom