Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки да не знае некој кај може цела утакмица сакам да ја симнам?

Епа ајде де , видите распрашајте се колку земаат пример кај вас ете да речеме за 10 маици , јас ќе видам кај мене во Охрид ќе прашам , би требало околу 400 денари негде да е ... Добар е дизајнот бланко .

Епа ајде де , видите распрашајте се колку земаат пример кај вас ете да речеме за 10 маици , јас ќе видам кај мене во Охрид ќе прашам , би требало околу 400 денари негде да е ... Добар е дизајнот бланко .

real madrid.PNG

Овој е поубав бе, башка лето не се носе црно :D

Мислев на дизајнот на маицата , не е битно дали е на црна или на бела , сепак ете на бела како што викаш е подобро , дека црно на лето не иде .:D

Дизајнот е од официјалната на Реал, они така го направиле, и сите копираат нормално, бело на све иде :D

По 3 пати прославиве ги изгледав, редно беше солза да пуштам.

Вака сега на фб најдов неколку што печатат маици , еден го имав од порано прашано ми рече околу 470 денари негде од маица доколку се печатат 10+ маици , иначе по 550 денари од маица било , другиве чекам одговор , прво да видиме колку души се заинтересирани , за сега како што видов 3ца сме сигурни : јас , озил и бланко .. другите кој што сака пишете овде да се пребројме прво :D

Вака сега на фб најдов неколку што печатат маици , еден го имав од порано прашано ми рече околу 470 денари негде од маица доколку се печатат 10+ маици , иначе по 550 денари од маица било , другиве чекам одговор , прво да видиме колку души се заинтересирани , за сега како што видов 3ца сме сигурни : јас , озил и бланко .. другите кој што сака пишете овде да се пребројме прво :D

Јас ем ќе прашам у ЕАМ :D

Ја сум песимист за маиците, еднаш зедов од тоа демек фан-клубот кога освоивме лигата, еве ја дома ми служи за џамој бришење.

Сега откако се смирија страстите и се средија впечатоците... време е за extended highlights од финалето на 5 различни јазици. :icon_lol:

А зашто нема веќе маици на официјалната страна од оние Por La Decima што беа?

10378955_791520357533662_8612140626817285345_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom