Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
првото мое дете,ќе се потрудам да биде машко, и ќе го крстам РАМОС....верувајте,ќе читате по весници за мене...
DECIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

РАДУВЕЈТЕ СЕ БРАЌАААААААААААААААААААААААААа

12 години чекање бе, се изнавикав се изнарадував. Честита нека е, а до година Реал да биде првиот тим што ја одбранил европската круна :D

првото мое дете,ќе се потрудам да биде машко, и ќе го крстам РАМОС....верувајте,ќе читате по весници за мене...
DECIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

РАДУВЕЈТЕ СЕ БРАЌАААААААААААААААААААААААААа
Подобро би ти било Серхио пошто ни Рамос не се вика Рамос :D

Последно уредено:
Чекаш 12 години за финале, стигаш, почнува утакмицата, примаш гол и како што поминува времето титулата се повеќе и повеќе се одалечува и се одалечува, веќе неможеш ни да ја видиш (се откажуваш) и одеднаш Рамос се улетува ја зима и ја враќа на почетното место на кое што си ја гледал јасно пред да почне да се одалечува.
Свака им част, стварно немам зборови не ми се верува уште дека ја освоивме оваа ебана, проклета, толку што не оптоваруваше титула наречена La Decima.
Карло човеку, еден лош збор нема да излезе од мојава уста за тебе никогаш повеќе. :cuc::cuc::cuc:

Момци !!!! Да се гордееме на она што Бог ни овозможил да се радуваме на овој ден. За мене многу емотивна вечер, која долго ја очекував и посакував. Бев само 14 години од последната титула во ЛШ, од тогаш до вечерва копнеев да се повтори тој миг, да го слушнам последниот свиреж а Реал да биде на врвот од Европа. ХАЛА МАДРИД и уште многу радости. Поздрав !!!!

Уште мислете дека не можат да ги победат малага ?

Уште мислете дека не можат да ги победат малага ?
Да.
Абе бољи шо не земавме и Ла лига, ќе праевме и ние муабети по првиот неуспех дека и нашиве се презаситени.

Честито луѓе. Честита нека е десетката. Мислев дека нема никогаш да ја дочекам. А ти кралу Рамос, си остана на ветеното. Буквално ни ја донесе титулата.
Фала ви највеќе.

Чекаш 12 години за финале, стигаш, почнува утакмицата, примаш гол и како што поминува времето титулата се повеќе и повеќе се одалечува и се одалечува, веќе неможеш ни да ја видиш (се откажуваш) и одеднаш Рамос се улетува ја зима и ја враќа на почетното место на кое што си ја гледал јасно пред да почне да се одалечува.
Свака им част, стварно немам зборови не ми се верува уште дека ја освоивме оваа ебана, проклета, толку што не оптоваруваше титула наречена La Decima.
Карло човеку, еден лош збор нема да излезе од мојава уста за тебе никогаш повеќе. :cuc::cuc::cuc:

Pisav uste na pocetokot na seozna ovde deka za Real najgolemo zasiluvanje e Anceloti. Bas mi e kejf sto osvoi Real ednostavno zasluzeno, dominirase niz cela sezona u LS, zal mi e sto ne zemaa i titula u prvenstvo, ali za sledna godina ja ostavi Karlo da ne gi iskomplexira onie sto sakaat nezavisnost :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom