- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 5.970
- Поени од реакции
- 3.574
Мојот не е на врата, и не е толку голем, и не личам на женскава, ама добро поврзуваш работи, секоја чест.
Инаку од 4 ипол е прославата на Сибелес?
Да тогаш пристигаат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мојот не е на врата, и не е толку голем, и не личам на женскава, ама добро поврзуваш работи, секоја чест.
Инаку од 4 ипол е прославата на Сибелес?
Подобро би ти било Серхио пошто ни Рамос не се вика Рамоспрвото мое дете,ќе се потрудам да биде машко, и ќе го крстам РАМОС....верувајте,ќе читате по весници за мене...
DECIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
РАДУВЕЈТЕ СЕ БРАЌАААААААААААААААААААААААААа
Рамос дава гол во финалето... ^_^
Или ГетафеУште мислете дека не можат да ги победат малага ?
Да.Уште мислете дека не можат да ги победат малага ?
Чекаш 12 години за финале, стигаш, почнува утакмицата, примаш гол и како што поминува времето титулата се повеќе и повеќе се одалечува и се одалечува, веќе неможеш ни да ја видиш (се откажуваш) и одеднаш Рамос се улетува ја зима и ја враќа на почетното место на кое што си ја гледал јасно пред да почне да се одалечува.
Свака им част, стварно немам зборови не ми се верува уште дека ја освоивме оваа ебана, проклета, толку што не оптоваруваше титула наречена La Decima.
Карло човеку, еден лош збор нема да излезе од мојава уста за тебе никогаш повеќе.![]()