Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
BobqQSICcAA4OKd.jpg

Касиљас треба една солидна пушанка да му мавни на Рамос, така квалитетна техничко-поткована без раце. Роналдо не сакаше да презема ризици ни да презема одговорност да не испадни ко Бејл, но небитни се сите овие работи сега, ФАКИНГ ДЕСИМА ФАЈНАЛИ! Конечно да падни притисокот и да гледаме почесто трофеи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Со @Verdict гледавме заедно и дојдовме до заклучок дека масовна пушанка мора да се организира за Рамос и Ди Марија.

КАЖЕТЕ МУ НА КАЛЦ ДА НЕ ЈАДЕ ГОМНА ЕБАТИ ТРЕНЕРОТ МЕСТАШКИ СИМЕОНЕ ЗА СИРМОАШНИ Е!

Ne kazuvaj ti mnogu, mnogu!!! Trgaj toa Lino od avatar i od Morata kopachot na kashkaval da stavis sega...od radost!!! :pos:

Cestito deca !!! Docekaa i poletarcive na Liga na Shampioni da se izraduvaat :) Bravo!

P.S.

Carlo e operiran od emocii ... koja budala e.

meh, noobs :D

Карло бос капа доле ако кажам лош збор за тебе додека си во Реал да ми паднат очите.

Честито титула Реале, да ти се множат. Ја уште вчера прославив за титулата така да може да спијам мирно вечерва.

На марка имате директен пренос од СИБЕЛЕС,играчите влетаа на пресот на карло

Дајте ај ооо артисти напрајте од Пиќе таа раката петарда ко ни кладоја приклајте му уште 5 прсти и постирајте овде, мољим лепо и фала. :pipi:

Дајте ај ооо артисти напрајте од Пиќе таа раката петарда ко ни кладоја приклајте му уште 5 прсти и постирајте овде, мољим лепо и фала. :pipi:

10366139_10152456091342138_6557077648165558845_n.jpg

Официјалниот став и однос на Барса не го коментирам, иам личен анимозитет кон Пиќе и ме мрзи да баратам со фотошоп. А сигурно на некој ќе му истекне, прашање на време е само. :)

Честито титула Мадридисти, наредна три да земат. На Рамос орден за заслуги треба да му се даде, најтешките утакмици ги реши, на крај краева него шпиц ќе го стаиме. Бејл иако имаше промашувања, а тој коментаторот на МТВ од уста не го извади, ебем ли му кривата фаца, си покажува дека во тешки моменти има муда и останува на нозе до крај, па макар и да промаши. Ди Марија го направи решавачкиот спринт и им ја донесе десетата на Реал. Несфатливо ми беше стартувањето на Кедира, и двата кикса на Касиљас, ама после ваква победа ништо не е важно.

За наредна година имам само една желба, барем на една утакмица да ги отворат фарсашите со 5 комада, што е до мене не мора ни титули ни ништо, само една петарда ќе биде доволна за да ги врати нештата во нивната природна констелација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom