Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно долго очекуваната La Decima :vozbud:

Ди Мариа човече :cuc: Изгина на терен. Дефинитивно играч на натпреварот.
Марсело отсекогаш бил поголем играч од Коентрао за мене. Вистинска промена внесе по левата страна. Даде се од себе денес. Мило ми е што запиша и тој еден гол.

И секако Рамос :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc: нема што да се зборува за него.

Рамос го издоминира цел терен.

Не зборувам само поради голот.

А Марсело и Иско го променија натпреварот. Посебно Марсело.

COMO NO TE VOY A QUERER?!COMO NO TE VOY A QUERER?
FUISTE CAMPEON DEL EUROPA POR DECIMA VEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

АААААУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ЛУЃЕ КАКВО ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЛУЃЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

СЕРХИОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

КАЖЕТЕ МУ НА КАЛЦ ДА НЕ ЈАДЕ ГОМНА ЕБАТИ ТРЕНЕРОТ МЕСТАШКИ СИМЕОНЕ ЗА СИРМОАШНИ Е!
ТОЈ ДО КАЛЦ СЕ ИСПОСРА КОЈ И ДА,НЕБИТЕН Е
ХАЛАЛ МАДРИД ХАЛА АМДРИД ХАЛА МАДРИД

Boboz92IAAAcgKj.jpg

ТИТУЛААААААААААААААААААА! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Оваква емоција само фудбалот може да донесе, не можам да се соземам :).

Не се ни сеќавам на последните минути од регуларното време, се околу мене се вртеше, кога Рамос погоди :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:. Радост неизмерна, не знам што повеќе да кажам :).
Последен пат кога Реал ја освои оваа титула бев толку мала што и не знаев што значи фудбал, но од тој момент се сеќавам дека го засакав Реал.

Радувајте се луѓе, мислевме оваа никаква сезона ќе биде, барем јас така мислев, да не си го цитирам мислењето.

Ова е РАДОСТ! Ги жалам оние кои не гледат фудбал, ова со зборови не се опишува. Не се малку 12 години, испаѓања во осмина, па полуфинале.

Real Madrid, siempre en mi corazon. Ви благодарам момци, игравте со срце (иако малку при крај се свестија ама сега веќе невермајнд)

Велевте после финалево ќе ја заборавиме Ла Лига.
Е јас дури сега жалам по неа, можевме тројна круна да имаме и да изиграваме Баварци по форумов :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom