Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не е сериозно со Роналдо, мене ми крена. Инаку Мората само мене ми изгледа како помотивиран и поагилен?

uIizqKl.jpg

Видете ги статистикиве на зверов ... заеби погба видали курци палци ...
бтв честито титула на Атлетико или на барса .. ти ебам анчелоти да ти ебам

Пак нека брани резултат :D[DOUBLEPOST=1399495601][/DOUBLEPOST]Секој бод се брои вие сте наши херои уште 2 нерешени и ќе ги стигнемe атлетико :D

Последно уредено:
Маички за Ла Лига не праите? Зашто гледам и тоа дека ќе освоиме..

345345.jpg

Не го гледав натпреварот, но јасно ми е што се случувало (освен ако не е повторно некој фејл на резултати.ком)

105460.jpg

jt4221.JPG

Остај се сега се премислив ни маица правам ништо ... тамам ќе си биде купот за нас лигата за барса лига на шампиони за атлетико , ти ебам кретенот што го имаме на клупа !!!

Џабе толку стигавме цела сезона на крајот кога обезбедивме финале лш и требаше едни ботови да тепаме ние кур ташак[DOUBLEPOST=1399496009][/DOUBLEPOST]
Маички за Ла Лига не праите? Зашто гледам и тоа дека ќе освоиме..
И тие ќе и останат :pos:

Po zasluzeno gubenje na LaLiga ne sum videl do sega.
Koga eden Valladolid nemozes da pobedis bez Ronaldo i Bale, ne bi bilo fer da baras da si shampion.

I uste nesto ... Krste Velkovski da bese od Madrid, ke mu zemese mesto na Morata. Koj prosek od igrac ... mislam deka ni vo Getefe za ovoj ke nema mesto narednata sezona :(

Остај се сега се премислив ни маица правам ништо ... тамам ќе си биде купот за нас лигата за барса лига на шампиони за атлетико , ти ебам кретенот што го имаме на клупа !!!

А ѕвер беше што стигна до финале нели, и купот што го освои ? :)

Господ напомош во финалето ... 3 пати кажав и уште еднаш ќе кажам ако ни тргне како со Баерн да им дадеме 2-3 гола на брзина на атлетико ќе освоиме , ако тргнит стручново лице да се надмудруват со Чоло ќе го јадиме немиен !

Незнам што беше она со Баерн ама мислењето за Анчелоти останува исто.И ова и минатата со Валенсија негова кривица,требаше да има став за овие клучни утакмици и да става играчи што се во форма а не да ми одржува мир во соблекувална.
Ако успее ваква никаква ебана барселона да освои титула нека си се обесат слободно и децима у гз нека си ја стаат ако уопште може да ја освојат кога само Рамос,Модрич и Чаби играат 3 утакмици по ред,мизерии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom