Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам дај распрашајте се вие ако има и кај вас некој што печати колку пари ќе зема пример ете за 10 маици по колку пари ќе дојде од маица .

Дечки прашав во една печатница за маици конкретно вакви ... дали има заинтересирани овде па да испечатиме повеќе маици за да ни дадат попуст .. инаку една маица посебно ми рекоа 550 денари дека ќе кошта . И дали знае некој друга печатница па да праша може поефтино ќе е таму.
Прегледај го приврзокот 91782

Moжам за по 400 да ви ги направам, ако има заинтересирани со моја маичка, секако.

10271563_621774797912953_7187114633623639631_n.jpg

Имате фотосесија од Иренчето, тазе... she's top - less ...:love:

вечер не тепаме...не дека не можеме,ама има игри мислам јас ....мое мислење само... :)

Casillas, Pepe, Ramos, Coentrao, Ronaldo, Benzema, Alonso, Nacho, Modric, Di María, Isco.

Мислам дека се многу 490 денари за маицата , а и од позади не ми се свиѓа ич .. бтв нема адидас на маицата . Со ист принт како и официјалната маица ми кажаа 550 денари , за 10 нарачани сигурно ќе има попуст и тоа голем . Да прашам во Охрид има еден се знам добро што штампа маици колку ќе бара па ако сте заинтересирани да направиме исти како официјалните кажете . Јас 100% ќе правам.

Ќе си почекам ја да ја освоиме првин, па после ќе правам маици! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom