Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Иско, Модриќ и Ди Марија у средина? Многу е офанзивно тоа. Коке кој ќе го чува? Едино Пепе да се прекомандува у средина, а на негово место Варан, ама тоа сеа гласно размислувам, не ме хејтајте.

Ja bi so illara ili kasrmiro, illara koga e partner so modric fu kcionira, so xabi ne moze od prosta pricina so igrat ista pozicija

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Лошо е со Хесе и Кедира како че биди работава после опоравак,оти многу играчи после тешка повреда дал со колено,лигаменти и.т.н се штедат (не напињаат на таа нога) да не се повредат пак.Посебно оние со колено,многу примери има :(

ја би играл со КАСЕМИРО!! дечкото е роден за таа утакмица...

Атлетико дали имаат суспендирани за финалето ?

Иско, Модриќ и Ди Марија у средина? Многу е офанзивно тоа. Коке кој ќе го чува? Едино Пепе да се прекомандува у средина, а на негово место Варан, ама тоа сеа гласно размислувам, не ме хејтајте.

Ди Марија, Иљараменди, Модриќ.

Кој сака да ставиме облог не е проблем. :)

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

Ovih dana treniram tako blizu Santiago Bernabeu i osjecam da mi tijelo lagano treperi ..
Donna Vekic. :pipi:
10173598_10152755665921102_4739913695025452224_n.jpg

^ Ќе те затворат бе ало :pos:

имате ли некој линк-торент од реваншот со баерн во HD со англиски/шпански коментатор? (само руски да не е,оти преку кур ми дојдоа ) :D

имате ли некој линк-торент од реваншот со баерн во HD со англиски/шпански коментатор? (само руски да не е,оти преку кур ми дојдоа ) :D

http://livefootballvideo.com/fullmatch/europe/uefa-champions-league/bayern-munich-vs-real-madrid[DOUBLEPOST=1399126345][/DOUBLEPOST]-Икер ќе брани против Ваљадолид и Еспањол
-Иљараменди ќе го замени Чаби во финалето
-Кедира е за првпат повикан во составот после повеќе од 6 месеци
-Зидан после сезонава најверојатно продолжува соло, со цел да бил спремен за да го превземе Реал после Карло. Се шпекулира дека ќе биде прв тренер на Монако
-Манчестер стапиле во контакт со Анчелоти и му го нуделе менаџерското место, но овој ги одбил

Последно уредено:
дефинитивно е крај и во лигата....циганите ,,киксираа,, ...така да ќе имат изговор за последно коло(ако кисира атлетико 1 од леванте и малага)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom