Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој, некоја од агенцииве од кај нас да не планира тури да организира за финалево во ЛШ или па од каде може да се купат карти?

Тоа е тоа најдобра екипа во моментов е нашиот Реал ! После ваква година во Ла лига и играта и победата против Баерн дојде таа разлика во бодови годинава во однос на Баерн и Барса па така Реал е во моментов е прв на клупската ранг листа.10155500_746464462062949_1741583496935749736_n.jpg

Босот изјави дека Икер ќе игра против Ваљадолид и Еспањол.

Да одржи форма за финалето. Паметна одлука.

Уште со кого освен со Барса игра Атлетико до крај?

Ќе им платиме 2-3 автобуси, нека ги стават пред гол

интересно ќе биде последно коло(ако тепаме во ваљадолид)...

од две зла,огорченине треба да изберат титулата да ја дадат на тие што ги исфрлиа од ЛШ кои се од Мадрид или оние што ги победиа во финале на купот и од кого цел живот имаат комплекс инфериорум а и тие се од Мадрид исто,таф чојс.

Ајде сега све да победиме до крај и титулата наша да биде :D сеа све зависи од барса дали ќе им е даде задната утакмица мада не верујем ќе играат за навивачите :)

Ајде сега све да победиме до крај и титулата наша да биде :D сеа све зависи од барса дали ќе им е даде задната утакмица мада не верујем ќе играат за навивачите :)
Јас мислам тежок дил ќе падне таму за 6 бода наредна сеозна во крпа врзани за Барса, секако наредната сезона Атлетико тешко да го повтори овој успех.

абе и барса ќе биде во игра за титула последно коло со победа на атлетико...со кикс на реал сите би имале исти бодови..ќе се израмнат со атлетико они,ама имаат подобар меѓусебен со нив..

мене ме плаши утакмицата вечер....да не е наместено цело коло.....видете ги резултатите само

Ќе ја истуриме ние Валенсија.

Само чичко Перез да им дај некое милионче на Малага сега да паркираат 2-3 автобуса и тоа е тоа. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom