Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам Челзи да ни падни следно :D

Мората против шалке ти е ист ко Игуаин против Барса, шанси милион и даваш само еден гол.

Јас мислам Олимпијакос и да си свиркаме, во најмала рака Утд.. али се мислам дека Баерн - Барса, Реал - ПСЖ че бида (ради екс тренерите)

Во многу лош период од сезоната ни се повредуваат играчи, баш кога ни требаат за ротација. Првин Арбелоа, па Бензема, па сега Хесе, се надевам дека Кедира ќе се врати што е можно побрзо.

Улогата на Ди Марија ќе биде по мене пресудна за оваа сезона. Игра добро на нова позиција, но никој не може со сигурност да каже дека ќе е на ниво во клучните утакмици. Игра на позиција каде најлесно се добиваат картони и тоа најмногу ме плаши. Не е секогаш сигурен во додавањата као Модрич на пример, али па игра добар пресинг. Или ќе биде најбитниот играч во успесите или ќе биде трагичар. Мора да го даде максимумот. Според мене во него лежи сезонава, тој ќе е клучот за успехот.

Мората мислим дека појќе беше со паметот кај Хесе, отколку на утакмицата. И кога го постигна голот не се ни израдува.

Ми се еба и спиење и се. Еден од најдобрите млади играчи, домашен производ. Никој не е ко Хесе, дури ни Роналдо го нема тој убиствен инстинкт ко него кога да утрча, ниту некој може да држи топка ко него, огромна штета. Да не беше политиката на ѕвезди во тимот Хесе ќе беше стандарден првотимец, иднината и успесите на Реал требаше да лежат на негов грб. И некое говедо од Балкан зема и си го покажа талентот, стока! Колена со чекич би му кршел.

Се на се добра партија од Иско, Бејл, и за изненадување Начо. Имаше одличен старт над Хунтелар, играта у глобала просек. Мората ме потсеќа на Бензема у "најбољи" дани, не беше фокусиран воопшто.

1904146_10202658257330353_890363350_n.jpg

ANIMO !!!

Ke igraat za jese u nedela :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ги посакувам Борусија за следната фаза.... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom