Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Неможе туку така да се отпише Дортмунд со тие играчи. Клоп е тренериште, знае да ги мотивира за ЛШ.

Да. За најдобриот поединец следи договор со Баерн... подобра мотивација здравје :)

Алоо Фан Клуб: Реал Мадрид пишува горе или јас се лажам може сум посетл Уефа Лига на Шампиони ? :confused:

Дортунд ни се падна иначе

Real Madrid-Borussia Dortmund: 2 de abril a las 20:45h.
Borussia Dortmund-Real Madrid: 8 de abril a las 20:45h.

Подобро не можеше. Овојпат е позитивно тоа што првиот меч го играме дома, затоа што Дортмунд како што читав ќе биде без 5-6 стандардни. Далеку од тоа дека сме сигурни понатаму, ама ваква шанса не смеат да сјебат.

Исто следи густ распоред во наредниве 20 дена ќе играме 6 битни утакмици така да треба да се балансираат силите[DOUBLEPOST=1395404791][/DOUBLEPOST]Сега гледам на 16 април финалето во купот го играме, турбо распоред во наредниве четири недели. Мора да се победи оваа со Барселона за со евентуаелен кикс на Атлетико да имаме простор за ротација со оглед на тоа што баш овој период следат тешките гостувања против Сосиедад и Севиља.

Баш сега им текна на идиотиве да стават вондредно коло :facepalm:

Последно уредено:
За полуфинале со кој се вкрстуваме или пак ќе има ждреб?

1395400784_extras_noticia_foton_7_1.jpg

Оптимист сум за двомечов, Дортмунд се екипа која не смее да се подцени ама сепак мислам дека ќе ги поминеме (дека Лева ќе игра само една :pos:)

Па и да играше Левандовски на првата, големи ташаци. Годинава не е ни 10% од тоа што беше лани. А за разликата од играта во одбрана на Реал од лани и годинава ич да не праем муабет.

Добро е, можеше и полошо. Искрено најлесен противник ни се падна. Мора на првиот натпревар да се искористи предноста на нивните повредени играчи. Левандовски, Шмелцер, Суботич, Гундоган, а ваљда и Блажиковски нема да им играат. Победа со 2 гола разлика на Бернабеу и после свиркај си на реваншот. Може донекаде е и предност што оваа година првиот дуел ќе го играме на домашен терен.

Иначе кога веќе се фалиме, еве мене што ми стигна минатата недела. Се надевам убаво ќе се спие во недела вечер. :)
20140321_180224.jpg

И на мене денеска ми стигна од Иско...таман изгубив надеж дека ќе стигне :)
Незнаеш мене Озил како ќе ме заебеше за дресот Иско. Само што си го нарачав од официјалната страна на Реал (100$ негде го платив), после некоја недела ми стига и Озил си иде, и излага информација дека Иско ќе ја зима 10ката, а ја со нарачан број 23. Ќе се убиев, сум се молел да не смени! :D

^Добро е те спасил Хесе, изгледа тој ќе ја земал изгледа 10-ката

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Ako pri eden vakov odnos na silite , i formata na dvata tima, ne uspeeme da gi rasklatime Dortmund doma , bar edno 3 razlika, nema ni da ne bide za ponatamu (citaj: polufinale , Chelsea, PSG, Barca, Bayern itn).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom