Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цел тим на Неверкузен беа у публика пошто сеа играме у сабота, може ќе научат како се игра против фаворите. Ја Бестиа Негра.Баерн не тепаа кошарка... Фудбалски богови![]()
Таман му пишувам на ЕлНињо го нема Боби да не ребри... оно ете го со цитатЦел тим на Неверкузен беа у публика пошто сеа играме у сабота, може ќе научат како се игра против фаворите. Ја Бестиа Негра.![]()
Извини шо закаснив, го гледав божеството наречено Гомез како со ѕверската техника и осет ги реши Губентус, и го симна од подиумот царот македонски Љоренте на бланко.Таман му пишувам на ЕлНињо го нема Боби да не ребри... оно ете го со цитат![]()
Извини шо закаснив, го гледав божеството наречено Гомез како со ѕверската техника и осет ги реши Губентус, и го симна од подиумот царот македонски Љоренте на бланко.
Povredata na Arbeloa e postrasna od odcekuvanjata I nema da nastapi dva meseca.
Za so malaga trenirale so varan I pepe, I isco mesto di maria
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Не за џабе го земавме Иско...6 бода плус се договорениНешто имам лошо чуство за вечер.....да не ја заебаме работата во Малага
Мислам дека Хесе треба да биде стартер на наредниве две, особено со Барселона. Карло малку ме разочарува.
http://www.goal.com/en-gb/news/3277...26/ancelotti-jese-understands-substitute-role
Инаку Ди Мариа одбил да игра против Малага денес, ради страв од суспензија ако добие жолт картон, така да Иско ќе игра по лева страна.
Како уствари смеј играчо да одбија да не игра?