Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Пред некој ден имаше анализина Скај Спортс, ги збореа Тотенхем и баш го спомнаа Бејл, за 7 години имал 33 повреди. Ако има стварно дискус хернија тоа е лошо, ако е некоја ситница колку и да му се чести повредиве, барем не е хроника нешто.

Пред некој ден имаше анализина Скај Спортс, ги збореа Тотенхем и баш го спомнаа Бејл, за 7 години имал 33 повреди. Ако има стварно дискус хернија тоа е лошо, ако е некоја ситница колку и да му се чести повредиве, барем не е хроника нешто.

Сега хернија или дискус хернија ? :D
Колку што знам едното не е исто со другото, но кое и да е не е на арно работата :(

Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao; Alonso, Modric, Di María; Jesé, Cristiano y Benzema

Се наежив, ми фалат ваквите коментатори :)

Пошто на некои од фанклубовиве пишува од 9,на официјалната е 8.

Среќен роденден Кристијано,кога може Кајмакоски да почнува кариера на 29 можеш и ти уште 2 балон д оро до 33 години,34 евентуално:D

Се наежив, ми фалат ваквите коментатори :)

Мене повеќе ми фали публиката, отколку коментаторите. Ова ти е публика, не денешниве кретенчиња на Бернабеу.

Иначе се осеќам како да играме полуфинале ЛШ, а не Копа. Не знам што ми е у пм :D

Тапа ви е хуморот, ај сеа кажите кај ќе има пренос:D

На макс тв нема пренос, бум тв сигурно и таму нема и така ќе си дремиме пред пц за време на натпреварот. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom