Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Три натпревари казна за Роналдо, еден меч автоматски поради картонот, и уште два заради гестот кон судијата. Ќе се упати жалба и можно е да се намали казната на два натпревари. Тука има и неколку позитивни работи, Роналдо потполно одморен за двомечот со Атлетико, Хесе добива минути кои никој не ги очекуваше и Бејл ќе има повеќе слобода да покаже што знае и да го гледаме како прав лидер, како што тоа беше во Тотенхем.

Три натпревари казна за Роналдо, еден меч автоматски поради картонот, и уште два заради гестот кон судијата. Ќе се упати жалба и можно е да се намали казната на два натпревари. Тука има и неколку позитивни работи, Роналдо потполно одморен за двомечот со Атлетико, Хесе добива минути кои никој не ги очекуваше и Бејл ќе има повеќе слобода да покаже што знае и да го гледаме како прав лидер, како што тоа беше во Тотенхем.

ми се допаѓаат селектираните.. :D
и да,Хесе ќе беше многу многу многу покомплетен и подобар сега ако Моу наместо лани и полани што му даваше шанса на Мората,тоа да беше Хесе...

Ако де, нека искулира малку не е на одмет, ебати тимот кој се стреми за тројна круна ако не можиме со Елче и Гетафе да се справиме, макар и без Роналдо.

Ако де, нека искулира малку не е на одмет, ебати тимот кој се стреми за тројна круна ако не можиме со Елче и Гетафе да се справиме, макар и без Роналдо.

Не ми беше тоа муабетот, нормално ебати тимот ако не може да ги тепа Елче и Гетафе без Роналдо.
Муабетот е дека е срамно да дадеш 3 меча суспензија за ова.

Имаме добар тим да се справивме со овие екипи и без Роналдо. Вечер би било убаво да не примиме гол па макар и 0-0 да заврши.

сега очекувам без Роналдо наредни 3 натпревари малце да се растеретат и разиграат Бејл, Хесе и Иско, така да за сите кладилничари , наредни 3 нат. на Реал 3+, можда и 4+
оваа година Анчелоти не утепа се 0-2 , со еспањол првата за 9000 ден. т2 само Реал :facepalm:

Вечерва да си го прослави родендено са 2-3 гола и една калма, не е е лошо воопшто :D

Срамота е ова шо се случува со Бејл? Зарем дозволи клуб како Реал да купи сакат играч со физички проблеми за 91 милион евраа??? Среќа што се Хесе и Иско тука, а Бејл џабе му се мускулите кога е вгаз праен како соленки му се кршат нозете цццц брука, многу сум разочаран од траснферов, бев најголем отпмист за него дека ке успее во Реал и го пратев трасферов цело лето прво што отварав на интернет беше за него, ама испада утка. Во коментари читам на Кадена Сер, и веке го нарекуваат МИЕРДА ( гомно)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom