Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Види го Модриќ бе види го хрватов бе не бе мора да му го издудламе на ова човече еднаш партали партали партали !!!

Мора да се признае дека веќе подолго време играме фудбал и ги контролираме натпреварите без проблем. Се надевам дека вака ќе продолжат. (y)

Мора да се признае дека веќе подолго време играме фудбал и ги контролираме натпреварите без проблем. Се надевам дека вака ќе продолжат. (y)

Џабе бе, не сме убедливи. Прашај у темата за Примера ќе видиш дека ќе ти потврдат :D

почнуваме да личиме на тим,кој лесните противници од кои до лани губевме поени ,ги тепаме со рутинска игра,стрпеливо ,без примен гол... :D
И да,Бензема .... :D

Можда од прво ни беше чудно, ама изгледа Карло со тоа што отстапи малку од тотално офанзивната и атрактивна игра (не дека не е моментално добра играта и дека е досадна) и те како ја стегна одбранава. Пепе и Рамос ми делуваат доста сигурно, срединава помага баеѓи во одбрана а сепак имаме доста шанси за голови.
За Примера ќе видиме, ама трофејот во ЛШ и те како зависи од добра одбрана. Само нека продолжат вака.

Можда од прво ни беше чудно, ама изгледа Карло со тоа што отстапи малку од тотално офанзивната и атрактивна игра (не дека не е моментално добра играта и дека е досадна) и те како ја стегна одбранава. Пепе и Рамос ми делуваат доста сигурно, срединава помага баеѓи во одбрана а сепак имаме доста шанси за голови.
За Примера ќе видиме, ама трофејот во ЛШ и те како зависи од добра одбрана. Само нека продолжат вака.

Aко продолжиме вака да играме против слабиве екипи како во новава год, Примера сама ќе си дојди, ќе се тепаат сами другиве, како минатиов викенд...
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 22:20 ---
AРбелоа и завршница 10000000000 различни поими

Сево ова ме плаши да не е само повремен блесок.

Стај го бе Иско ееееееееееееј аман, не ми се верува за што си замина Озил, играч што не ни влегува веќе во игра. :mad:

А колку ќе беше поцврста одбраната доколку пред нив играа Модрич, Алонсо и Кедира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom