Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Немојте да ми викате дека утакмициве ни се тепани на среќа. искрено сезонава ми е супер, она со Бензема ме нервира единствено, и тоа што одбраната не беше на ниво, ама еве сме добри сме.. (y)

Бензема 100 ти гол за Реал, ајде белким до 200 ќе стигне побргу :icon_lol:

Све е поразлично кога имаш цврста одбрана, сега и BBC си ја сврши работата тоа е тоа.

Модрич и Алонсо цареви, Ди Марија 100 пати подобра опција од Ицко

Дијамантот со 100-тиот гол за Реал :cool:

И да му ебам племето на тој дедото Силва, копиле гнасно смрдено. Карвахал му подава рака а овој глуми ѕвезда пичка му матер негова

Бензема има гледам и добри бековски способности за разлика од Ди Мариа, плус го гледам жеден е за физички дуели дали со свој соиграч дали со противнички исто му се фаќа.:) Плус Карло сака да експериментира, па не е лошо да го игра место Ди Мариа, а Ди Мариа напаѓач, ем ќе покрива кога Марсело нема да стига.:) Инаку Роналдо во елемент.

1012254_735616356471662_12922249_n.jpg

Ne ja gledav moze nekoj nakratko, ako ne go mrze

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Бензема троа поарен од тоа стандардното негово, голот не го сметам пошто беше исто ко пенал, Модрич ја зема цела заслуга, да не се заборави и акцијата кога му ја тргна од шут на Бејл и ја заеба сета работа.
Роналдо, рутински, стандард машина.
Главна звезда како и на минатите натпревари така и на овој, МОДРИЌ, комотно можи цела фан база и управа на Реал орално да го задоволуваат, тој и Алонсо ја прават моментално една од најјаките ако не и најјаката средина во светот.

Средината и одбраната солидни, сепак ова е Бетис.
Она што ме загрижува е хемијата во нападот, која воопшто ја нема. Кристијано централно, Бензема немам појма што му е задача во формацијата, Бејл повеќе дефанзивно ориентиран. Немаме баланс во нападот за сметка на средината и одбраната. Се подобруваат али треба време да си дојдат работите на место. Се надевам дека на Карло нема да му текне да ја мени формацијата ако наиде екипата на лоша форма. Треба конзистентност за да проработи нападот, денеска се што шутнаа влезе, а Роналдо и Бензема сериозно треба да поработат на завршен пас бидејќи се ужасно лоши во тоа.

И покрај голот на Ронадло, мислам дека требаше и мораше да постигни барем уште еден гол, имаше чисти прилики мат позиции. Не за друго да земи и БОТА де ОРО :cool:

Кралеви си се кралеви...титула брате ништо друго...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom