Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Одамна не сум уживал во утакмица на Реал како денес на оваа,прекрасни голови,иако цело време го пцуев офсајдашот со татко му.

Кристијано,Бејл,Лука:cuc:

Кога ќе ми текне дека Лука ги имаше истите маки како со Бејл сега за подготовки,укапување со екипата,ова она...
Првин беше промашен трансфер за сите-сега е главен играч на Реал...

И си мислам каков ќе биде Бејл кога ќе се адаптира 100%(како што е Лука сега) :D...

Кога ќе ми текне дека Лука ги имаше истите маки како со Бејл сега за подготовки,укапување со екипата,ова она...
Првин беше промашен трансфер за сите-сега е главен играч на Реал...

И си мислам каков ќе биде Бејл кога ќе се адаптира 100%(како што е Лука сега) :D...

Модриќ никогаш не беше промашен трансфер. Не можеш некого да го прогласиш за промашен трансфер по 3 месеци, особено ако игра на позицијата на која игра Лука, за која е потребна најголема адаптација. Да и со Бејл ќе биде истото, само потребно е да се извади максимумот од него играјќи го крило и да го поштедат повреди.

Модриќ никогаш не беше промашен трансфер. Не можеш некого да го прогласиш за промашен трансфер по 3 месеци, особено ако игра на позицијата на која игра Лука, за која е потребна најголема адаптација. Да и со Бејл ќе биде истото, само потребно е да се извади максимумот од него играјќи го крило и да го поштедат повреди.

Никогаш не сум го рекол тоа,ама зборот ми беше дека тука на форумот имаше 80% од луѓето викаа дека за џабе бил,нема да се снајде,ова она...

Модриќ многу го сакав како играч во тотнам,и во никој момент не сум размислувал дека е промашен

( коа ќе ми текне 20 дена у 6h коа станував летото прво шо правев беше официјалната на реал,дали има comunicado official за него :pos:) :D

:cool:

l.php

Хахахах ете ги ѓупците кикснаа прв пат годинава само нека продолжат така :D Можам да замислам што се дешава во нивниот фан клуб . :cool::sneaky:

хмм..2 кола Реал игра пред Барса ,Реал победува ,притисокот е на Барса и разликата од -5 премина на -1..
Интересно нели? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom