Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Значи да сумираме , ни треба еден голем ТОП и во него Анчелоти , телето и зидан заедно и на нека ги лансират подалеку од мадрид ... Не можам да поверувам на кое дереџе дојде клубов ... да имаме кретен за тренер , да го имаме најмутавиот напаѓач во светот и како најголема негова поддршка зидан за помошнен тренер море мамицата да му ја ебам на сите! Еве го овај гревов даде на среќа гол и се скина од радвење :facepalm:

Иско и Ди Марија никогаш повеќе заедно во екипа. Отворија преку 20 контри со нивните без везе дриблинзи и нафрлувања. Моментално се играчи за замена после 60-70 мин. и за купот до послаби утакмици. Играат без мозок.
Хесе си заработи стартно место во екипата доколку Бејл не е спремен за наредната.
Бензема игра добро само со Бејл во екипата, така да среќа само тој да е здрав за да може да функционира телето.
Модриќ цела средина ја држеше, мен оф д меч. Само му фали добар ДМФ до него да се искористат неговите офанзивни карактеристики.
Марсело треба да погрее клупа неколку утакмици. На негово место Арбелоа или Коентрао ако не го шитнат. Никогаш не треба да играме со Марсело и Карвахал како бековска двојка бидејќи ни отвораат милион контри.
Рамос и Пепе солидно вечерва, особено Пепе ги растури.

Анчелоти ризикуваше со замените и удри се на карта напад што е добро, али првичната формација му беше катастрофа. Се надевам дека не е ништо сериозно со Алонсо, не смееме да го изгубиме во овој период на натпреварувања.

Овој меч мислам дека Кристијано имаше најмалку контакти со топката. Многу резервиран.
Натпреваров го гледав само поради Хесе, момчето е извонредно. Нормално и поради Лука.
Другиве (со мали исклучоци) се мизерија.

Овој меч мислам дека Кристијано имаше најмалку контакти со топката. Многу резервиран.
Натпреваров го гледав само поради Хесе, момчето е извонредно. Нормално и поради Лука.
Другиве (со мали исклучоци) се мизерија.

А мижеше ли коа играа другите :D

Madrid set to pay Suarez clause
By Football Espana staff
luis-suarez-floor490ai.jpg

Real Madrid are prepared to pay the £70m release clause in Liverpool striker Luis Suarez’s contract this summer, the Metro reports.
The Reds are hoping the lure of Champions League football will be enough to tempt the Uruguayan into staying for at least one more season, should Brendan Rodgers’ men qualify for the competition, but they are aware not even that may prevent him from leaving if Madrid match the figure that could see him depart Anfield.
Suarez recently penned a reported £200,000-a-week deal with the Premier League club but his representatives ensured the agreement contained a clause that enables him to leave in the event Liverpool fail to qualify for the Champions League.
According to the Mirror, the Merseysiders wanted to set the release clause at £100m but were told the figure was excessive.
It is understood that it was only when a compromise was reached that the deal was eventually signed.

Хммммм..
Плус сега ќе полни 27, за играч во негови години понудава е дури премногу. Оваа цена тешко дека понатаму ќе му ја извадат.

Кој Суарез бе. Ние имаме понудено 80 милјона пред нова година да им го лапнеме Левандовски на Баљерн али тој ја избрал екипата пред парите, пошо нели во Баљерн игра за без пари. После ова незнам како ќе успеам да имам нормален живот, а и Перез најверојатно ќе се самоубие бидејќи Лева потпиша за Баљерн. Животот повеќе нема смисла. Збогум другари пропаднав во депресија.

еден нула за Баљерн...

Модриччччччччччччччччччччччччччччччччччччччччччччччччччччччччччччччч страшилиште ! Те бакнувам во чело сонцлак каков играч се направи не ми се верува. Со Чаби заедно ја имаме една од најсилните средини во светот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom