Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
И шо викате, десната на Бејл само за потпирање а? :D Три асистенции, сите три со десна :D

Иначе криво ми е за Коентрао, милион пати подобро решение е моментално од Марсело. Ама нема среќа да му ебем папагалот.

E sega ti "milion pati"?:) Marcelo e igraciste za Coentrao od polovina , natamu.
Pozadi e malce rasean brazilecov.

Овој Бензема ај шо незнае да игра, ама незнае ни да се израдува као што треба. Глупчо.
Мавта нешто лево десно со прстињата, као да сака да каже лево-десно ги измрдав, неможат да ме пратат.

Сеуште нема стекнато искуство...

Дали клуб ко реал заслужвит ваква одбрана...дали

Да судеа пенали на ЕлКласико како што судат против Реал интересно ќе беше.....

Коентрао кур го боли за Реал. Се гледа дека мислите му се којзнае каде, едвај чека да си замине.
Туку кога Ваљекано си игра кур ташак со нашата средина, што да очекуваме од појака екипа?

Bitch please,Ваљекано имаше 55% против Барса.

Колку глупи наивни прекршоци(картони) Да му ебам пцорите не да ја згазна топката на 0-3 и да играат дрндупка... тие за нигде се... посебно КАРВАХАЛ! :@

Кој нубци ни играат во одбрана неможам да си поверувам

ОВИЕ САМО ОФАНЗИВА ТРЕНИРААТ НА ТРЕНИНГ БЕ :@ ШО Е ОВАА !! :@

Wow ...ne mi se veruva be do tolku inferiorno da deluvame vtorovo poluvreme? Protiv Rayo?

Арбелоа ти е Роналдо за Карвахал!
Ако продолжи да игра 433 формација, нека го седнува Ди Мариа на клупа оти не е корисен воопшто. Браво Бале, Браво Лопез, Браво Роналдо.. другите да ги ебам вдуп.

Излезе Чаби и се отиде у курац..

Искрено, колку и да го фалите Карвахал ова не е тоа што треба да е. Дечкото појма нема. Сите топки му ги земаат, во напад не е корисен, прави некој корнери безпотребни.. Иљара исто лајно. Појма си нема.. не отепаа.. Варан оти не играше? Па оние 2цана неможат да се погодат заендо и тоа е тоа, немаат усогласување, и пеналите беа пенали то е то. Не скапаја, ама ајде, пак имаме резултат...

Абе шо се киксери у одбрана се киксери, ама единствената разлика помеѓу нашите дефанзивци и дефанзивците кај другите појаки тимови е помагањето од средниот ред. Реал моментално нема никаков концепт на игра така да џабе е се кога дефанзивците ни се под притисок 80 од 90 минути, нормално дека ќе кикснат. Средината е непостоечка, незнам на што се темели ова, дали на неспособноста на Карло или стварно се слаби играчите кои играат таму. Ова веќе трае со години така да тешко до титула во ЛШ, кога се знае дека таму секогаш земаат екипи со јака средина или одбрана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom