Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
1382101_10202001396021107_459332623_n.jpg

Не ми се верува дека нема на јака пијанка да одам туку ќе го гледам фудбалов дома. Јебига вреди :D

ја лупнав Т12+ полувреме за 500 ден и Т13+ до крај за 500ден.3-0 полувреме и спии пиле :D

Утакмицава ја чекам уште од глупоста во купот минатата сезона и изјавана на Куртона после неа.
Бејл,Кристијано ќе распалат вечерва(y)

Ништо од Бејл прва..и пак Арбелоа :S

11ka: Diego López, Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao, Illarramendi, Modric, Isco, Di María, Cristiano и Benzema...

Примен ни е. Не можам да си замислам акција без Карвахал, до таму сме стасани годинава на офанзивен план.

Абе не е проблемот во бекојте проблемот е во штопериве назад и во телето напред .

Ништо од Бејл прва..и пак Арбелоа :S

11ka: Diego López, Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao, Illarramendi, Modric, Isco, Di María, Cristiano и Benzema...

Зашто го барате Бејл од старт? На чие место? Место одличниот Ди Марија чие трчање е битно на ваков меч?

И не е проблемот Арбелоа него Иљара-Модриќ двоецот, ќе не избушат таму...

Само изгледа нема да биде ова тимот ќе има промени.

Diego López; Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Coentrao; Illarramendi, Khedira, Isco; Di María, Cristiano Ronaldo y Benzema.

Сепак со Иљара и Кедира во средина.

Златен Кедира.

Незнам зашто им попуштаме уште од старт :(

EDIT: Златен Модрич

Оти бе слепецов Варан не го игра? :facepalm:
Формација за вечер 2-2-5-1

Оти бе слепецов Варан не го игра? :facepalm:
Формација за вечер 2-2-5-1

Е уште Варан после 5 месеци пауза да го стави одма у игра...

Значи класична жабарска 4-4-2 со копач и Иљара во улога на Пирло. :D

Лука треба да биде мотор и основа на тимов, али ај да видиме што ќе биде...

Е уште Варан после 5 месеци пауза да го стави одма у игра...

Значи класична жабарска 4-4-2 со копач и Иљара во улога на Пирло. :D

Лука треба да биде мотор и основа на тимов, али ај да видиме што ќе биде...
Поарно че изигра тој одколку овие двајцава назад.А и фит е еден месец скоро али јбг

Судејќи по формацијава треба да потпишеме досадно 0-0 полувреме уште сеа а? Ако се деси да ја чекам последна на добра парица има живци да ми искинат, ама се нешто си мислам дека денеска ќе одиграме добра утакмица...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom