Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Тогаш ќе започне да работи машината и ќе газиме се што ќе ни застане на патот...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тогаш ќе започне да работи машината и ќе газиме се што ќе ни застане на патот...![]()
Шала на страна, ова го реков бидејќи ја чекав на спортска инаку стварно не заслужија да победат денеска. Бледа партија, бледа до немај каде.Абе мамицата да му ебам на сите со ред почнувајки од Перез па Анчелоти и на крај телето ... можам и Зидан да го ставам во овие . Добро бе од 100000 тренери најдовме ова дрво да го ставиме измена шо не знајт да напрајт другиве двајца зш го форсирет телено напред а тој кутриот абер немат , умот му е само во малолетнички а во скоро време и по транвестити почнал страв ми е некој од играчите дан го кркат само ...
Не знам шо идеи имат Анчелоти за понатака и шо му беше финтата за измената кога го извади модриќ а го стави карвахал , десен бек стави и голот падна по акција од десна страна .

Абе мамицата да му ебам на сите со ред почнувајки од Перез па Анчелоти и на крај телето ... можам и Зидан да го ставам во овие . Добро бе од 100000 тренери најдовме ова дрво да го ставиме измена шо не знајт да напрајт другиве двајца зш го форсирет телено напред а тој кутриот абер немат , умот му е само во малолетнички а во скоро време и по транвестити почнал страв ми е некој од играчите дан го кркат само ...
Не знам шо идеи имат Анчелоти за понатака и шо му беше финтата за измената кога го извади модриќ а го стави карвахал , десен бек стави и голот падна по акција од десна страна .

Причината и тоа како се гледа . Анчелоти ! Кој кур ги мењава позициите и гледа дека се гушат играчите на различна позиција , значи тргнува со една формација само на хартија изгледа така во практика се мењаваат позициите . Тешко со него да играме добар фудбал нека се врати во италија за таму знае само катанаџо да игра и да прави измени во 80 минута .А што сакате бе со нов тренер, без главниот креатор на игра од лани и со многу други промени ? ШТО САКАТЕ ? Одма да везиме како да имаат играно цела една сезона ?! По стоти пат ќе кажам, проверете ги сите сезони на Мурињо и погледнете ги првите 5-6 негови натпревари во лигата. И тогаш се влечевме вака. Многу ми е гајле како сме тепале, ни дадоа пенал и си го искористивме тоа, ко божем први сме да ни поклонат вака пенал. Бог да чува. Мене повеќе ми се свиѓа како Анчелоти го води тимов од Мурињо. Ако ништо друго барем се е мирно и во соблекувална и на пресови и на терен и секаде. Eве и самиот после натпревар на пресот си признава дека со ваква игра нема да го победиме Атлетико, а не како она пичето Мурињо секогаш друг да му е крив.
Да се разбереме, и мене ни малку не ми се допаѓа оваа игра, да дозволиш Елче да создаде повеќе шанси. Али нема да зборувам против Анчелоти се до крајот на сезоната. Тогаш се гледа кој колку е успешен. Со никаква игра имаме само еден кикс, а тек што ќе биде кога ќе се разиграме. А со вакви играчи во тимот не гледам ниедна причина да не влеземе во одлична форма и да заиграме така како што треба. Само треба време.
Ај некој да ми објасни како изгледаше составот во последните 5-6 минути.
Drettica ај бе брат ти си по составиве.