Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Тогаш ќе започне да работи машината и ќе газиме се што ќе ни застане на патот... ;)

%D0%B3%D0%B8%D1%84%D0%BA%D0%B8-%D0%B2%D1%83%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%84%D0%BB%D1%8F-%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B5%D1%85%D0%BE%D0%B4-237731.gif

:icon_lol:

Разберите дека не е све до резултатот. И мене ми е поарно 1-2 отколку 1-1.
Ама треба да се запрашате до кога со ваква игра? Од 6 одиграни кола, една утакмица немаше да речеш е оваа беше добра. Како што пиша Drettica све е некако на мускули. Ќе видиме до кога со ваква игра, нема увек да има судија што ќе не извади.

Абе мамицата да му ебам на сите со ред почнувајки од Перез па Анчелоти и на крај телето ... можам и Зидан да го ставам во овие . Добро бе од 100000 тренери најдовме ова дрво да го ставиме измена шо не знајт да напрајт другиве двајца зш го форсирет телено напред а тој кутриот абер немат , умот му е само во малолетнички а во скоро време и по транвестити почнал страв ми е некој од играчите дан го кркат само ...
Не знам шо идеи имат Анчелоти за понатака и шо му беше финтата за измената кога го извади модриќ а го стави карвахал , десен бек стави и голот падна по акција од десна страна .

Чист беше пеналот, Реал беше надмоќен и многу подобар противник од Елче, апсолутно заслужена победа е ова. :D Шала на страна, ова го реков бидејќи ја чекав на спортска инаку стварно не заслужија да победат денеска. Бледа партија, бледа до немај каде.

Арбелоа- за мене најлошиот десен бек у историјата на Реал Мадрид, Карвахал е измислен за него.

Абе мамицата да му ебам на сите со ред почнувајки од Перез па Анчелоти и на крај телето ... можам и Зидан да го ставам во овие . Добро бе од 100000 тренери најдовме ова дрво да го ставиме измена шо не знајт да напрајт другиве двајца зш го форсирет телено напред а тој кутриот абер немат , умот му е само во малолетнички а во скоро време и по транвестити почнал страв ми е некој од играчите дан го кркат само ...
Не знам шо идеи имат Анчелоти за понатака и шо му беше финтата за измената кога го извади модриќ а го стави карвахал , десен бек стави и голот падна по акција од десна страна .

Теши се со Манчестер, само тие најдоја полош :ROFLMAO:

Уште пак ElNinho вели да почека да играме со јаки екипи па да коментира за играта. Ние малку фалеше е 4 бода да изгубиме од второлигашки екипи а не пак од појаки ко Атлетико и Валенсија :свиркам:
--- надополнето: 26 септември 2013 во 00:36 ---
REAL MADRID | CARLO ANCELOTTI WAS NOT HAPPY DESPITE REAL MADRID VICTORY
Ancelotti,%20rotador,%20rueda%20de%20prensa,%20habla_33_port_sobretitular.jpg
omgwtf.gif

Ајде ко ќе станите утре подруго ќе ви биди без секирации молам. Факт е дека секој тим помотивирано влегува во натпреварите во ЛШ, особено ние, кој го нема приметено ова нека си го шмукни... баталете изјавата од Иско "да не ја поставуваме ЛШ како основна цел" значи на утакмица од ЛШ, се влегува со 50% подобра игра и мотивација, ПОСЕБНО Реал Мадрид. Е сеа, како бе ќе не тепал Јуве кога :
FC København 1:1
Juventus​
Бонус:
Chelsea 1:2 Basel

Без грижи молим, сите јаки фаворити кикснаа во своите лиги од почетоков на сезонава, а богами некои и во ЛШ, значи наспијајте се, и пишете коментар утре.

А што сакате бе со нов тренер, без главниот креатор на игра од лани и со многу други промени ? ШТО САКАТЕ ? Одма да везиме како да имаат играно цела една сезона ?! По стоти пат ќе кажам, проверете ги сите сезони на Мурињо и погледнете ги првите 5-6 негови натпревари во лигата. И тогаш се влечевме вака. Многу ми е гајле како сме тепале, ни дадоа пенал и си го искористивме тоа, ко божем први сме да ни поклонат вака пенал. Бог да чува. Мене повеќе ми се свиѓа како Анчелоти го води тимов од Мурињо. Ако ништо друго барем се е мирно и во соблекувална и на пресови и на терен и секаде. Eве и самиот после натпревар на пресот си признава дека со ваква игра нема да го победиме Атлетико, а не како она пичето Мурињо секогаш друг да му е крив.

Да се разбереме, и мене ни малку не ми се допаѓа оваа игра, да дозволиш Елче да создаде повеќе шанси. Али нема да зборувам против Анчелоти се до крајот на сезоната. Тогаш се гледа кој колку е успешен. Со никаква игра имаме само еден кикс, а тек што ќе биде кога ќе се разиграме. А со вакви играчи во тимот не гледам ниедна причина да не влеземе во одлична форма и да заиграме така како што треба. Само треба време.
--- надополнето: 26 септември 2013 во 00:41 ---

Не може да биде дрво а да ја има освоено два пати лигата на шампиони. Тоа што можеби не му одговара тим како Реал е друг муабет.

Рамос и Пепе.
Прва утакмица заедно играат. Каква координираност имаат човече, фантастично се надополнуваат еден со друг. Едниот глупости реди, другиот го надополнува. Фантастични.

SanIker

Не е проблемот влегување во форма или тоа што го нема Озил. Ја едно неможам да разберам. Ги има Роналдо и Ди Марија (Бејл) за да игра по крилата а тој го користи Арбелоа со неговите феноменални центаршутеви. Му го наместил Иско пола метар растојание на Роналдо па тука му е и Коентрао и Бензема влетува... се додава и Кедира го гушат човекот. Најопасен е кога има простор да се истрчи ко човек. Ди Марија место да прави продори по десната страна тој е гуши на средина изиграва плеј а десната страна ја држи Арбелоа :icon_lol:

Игра со четири играчи на средина кои сите креираат... имаме посед. Слабо некако шанси за гол... барем удар да видиме у противничкиот гол. Кога ќе изгубиме топка на средина тогаш хаос ни се дешава... за 2 секунди прават транзиција и се наоѓаат во шанса да го загрозат феноменалниот Диего кој незнам едно 10 гола до сега спаси од почетокот на сезоната.

Лажните стопери киксаа и кога се браневме со 4 играчи во дефанзивниот ред а сега кога бековите ги напуштаат нивните позиции им се дешава харикири... незнаат да изиграат без да избоксаат некого или да го изритаат.:unsure:
Ме чуди како Рамос денес не попи црвен... барем ќе играше Начо немаше да се заедно Гоку и Вегета(y)

На крај форсирањето на лажниот играч,лажниот напаѓач..... некогаш и психошки добро е играчот да се извади кога не му оди. Незнам ако изигра 90мин демек повеќе ќе направи и ќе се докаже. Нека го замени ко да види дека не е незаменлив...
Вака добива стартно место нонстоп и го боли дали ќе даде гол или не.

А што сакате бе со нов тренер, без главниот креатор на игра од лани и со многу други промени ? ШТО САКАТЕ ? Одма да везиме како да имаат играно цела една сезона ?! По стоти пат ќе кажам, проверете ги сите сезони на Мурињо и погледнете ги првите 5-6 негови натпревари во лигата. И тогаш се влечевме вака. Многу ми е гајле како сме тепале, ни дадоа пенал и си го искористивме тоа, ко божем први сме да ни поклонат вака пенал. Бог да чува. Мене повеќе ми се свиѓа како Анчелоти го води тимов од Мурињо. Ако ништо друго барем се е мирно и во соблекувална и на пресови и на терен и секаде. Eве и самиот после натпревар на пресот си признава дека со ваква игра нема да го победиме Атлетико, а не како она пичето Мурињо секогаш друг да му е крив.

Да се разбереме, и мене ни малку не ми се допаѓа оваа игра, да дозволиш Елче да создаде повеќе шанси. Али нема да зборувам против Анчелоти се до крајот на сезоната. Тогаш се гледа кој колку е успешен. Со никаква игра имаме само еден кикс, а тек што ќе биде кога ќе се разиграме. А со вакви играчи во тимот не гледам ниедна причина да не влеземе во одлична форма и да заиграме така како што треба. Само треба време.
Причината и тоа како се гледа . Анчелоти ! Кој кур ги мењава позициите и гледа дека се гушат играчите на различна позиција , значи тргнува со една формација само на хартија изгледа така во практика се мењаваат позициите . Тешко со него да играме добар фудбал нека се врати во италија за таму знае само катанаџо да игра и да прави измени во 80 минута .

Ај некој да ми објасни како изгледаше составот во последните 5-6 минути.

Drettica ај бе брат ти си по составиве.

Ај некој да ми објасни како изгледаше составот во последните 5-6 минути.

Drettica ај бе брат ти си по составиве.

Лопез​
Пепе - Рамос​
Арбелоа - Кедира - Илара - Коентрао​
Карвахал​
Бензема - Роналдо - Мората​
Не сум Екстрим али Арбелоа и Коентрао со стрелки за напред, Пепе и Рамос лево десно.​
Карвахал круг а останативе триаголници :D
837736_Real_Madrid_CF.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom