Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено, се срамим од вакви победе.
Брука, со Елче да не можеш да напраеш една акција, со ЕЛЧЕ еј! Па уште изменете, мајко мила :tapp::tapp:

Абе шут карта на Анчелоти што побрзо, само тоа ни е спасот за сезонава!

Имаше пенал над Пепе која судиска помош :tapp: над Роналдо 2 фаули не му свират ама дека се Елче - младите деца че викам НЕЗАСЛУЖЕНА, НЕЗАСЛУЖЕНА. Кој ги/ве еба, 3 поени.
Е баш ме заболе :свиркам: :свиркам:

Можам да замислам да не е Иско, ваљда ќе пробува Роналдо од наш 16ник да дае, нема друго решение...:D

Случки од утакмицата:

-Телензема изигра 90мин
- Измените беа супер.
- Не направивме нити една шанса за гол.
- Дадовме 2 гола без шанса :unsure:
- Факинг Елче делуваа ко Барса ....

Ради добрата партија на Елче ќе кажам незаслужено.

Ради тоа што се нервирав 2-3 години како пред нос ни ги земаа титулите барса со судии,МНОГУ МИ Е КЕЈФ ШТО НА ТАКОВ НАЧИН ДОБИВАМЕ УТАКМИЦА!!!!БРАВОО! :D :D
Нека осетат како боли...:icon_lol:

Да го прашаш Карло шо формација фура и сам нема да знае да ти каже, зелка салата, кој каде стигне.

Да го прашаш Карло шо формација фура и сам нема да знае да ти каже, зелка салата, кој каде стигне.

magic_tree_forest_fresh_windscreen.jpg

Анчелоти брат да не ги згреши цигарите :confused: ?

Добро бе само мене ли повеќе ме загрижува играта него ли резултатот кој ни го поклонија.

Со ваква игра, Јуве ни пука петарда без око да им трепне!

Да бе, и со Виљареал вака беше, па Галатасарај че ни ебаваше мајката, БУМ 1-6, катастрофално вечерва, ама дека Јуве че пука мало морген :D

3 points бе кур ве боли

Добро бе само мене ли повеќе ме загрижува играта него ли резултатот кој ни го поклонија.

И мене брат ме загрижува играта... тепаме на мускули. Индивидуални потези од Роналдо и Иско не вадат сега за сега. Што ќе биде кога ќе снема од магијата.... Јуве и Атлети ќе не отворат ко осмооделенка на екскурзија.

Чист пенал имаше нема тука никаква помош од судијата.
--- надополнето: 26 септември 2013 во 00:22 ---
Атлетико ќе изгуби ќе видите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom