Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Еј 30 години и више е тренер не се научи да смени нешто... да му ебам веѓата.

Жал ми е за Роналдо кога го гледам како се гуши таму му ставил 7 играчи околу него...

Ти ебам пациентот да незнаеш да си ги користиш играчите како што треба... уште па форсирањето на телето.

За лажните стопери не ми се троши тастатура...

Нели играта не беше битна се дур освојуваме бодови , или сега битна е и играта и бодовите ? :D
Реков јас господ да ни е на помош со ваков тренер заостанат во мозокон со стил на италијански фудбал без врска најјакото лево крило на светот и десно крило што би го ставил во топ 5 во светот ги има на располагање тие преку средина сите акции ги прават .
Онај напред шо играт шо ебит све живо да дајт господ да му се скршат двете нозе нек не играт фудбал повеќе и онака врска немат , така можда ќе донесат стабилен напаѓач во јануари.

ХАХАААХХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА БЕНЗЕМА АААААХХХХХХХХХАААХХХАХАХАХААХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААА:pos::vozbud:

до сега некако го бранев Карло,ама дефинтивно не е за шпански фудбал..со бековите-крила и со крилата во курац..
И измената која логика е..последна таква генијална измена беше со Мамаду Диара и Кака мислам во ЛШ кога губевме..

Од Елче да се браниш....
И фала богу гол што примивме :)

Bravo_Bravo.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom