Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ебати управа ненормална ти еба.Што дека дојде Бејл кога отиде Озил,од коњ на магаре.

Ќе го пишем истото што и вчера.
Ако е Перез крив за трансферов, све женско што има дома да му стане курвештија невидена!
Ако Озил сакал да замине, да даде Господ да биде најголем флоп сезонава.

Од моја уста до Божји уши, АМИН!

Ми се еба денов, па и Коентрао уште замина :mad::mad::mad:

Тешење ( по 10ти пат ):

Роналдо Иско Бејл

само замислете :vozbud:

Ќе го пишем истото што и вчера.
Ако е Перез крив за трансферов, све женско што има дома да му стане курвештија невидена!
Ако Озил сакал да замине, да даде Господ да биде најголем флоп сезонава.

Од моја уста до Божји уши, АМИН!

Ми се еба денов, па и Коентрао уште замина :mad::mad::mad:

Кај пишува дека заминал??

Мораше на некој да му земе од плата Перез за да му даде на Бејл.Марсело не игра одбрана,така да у големи утакмици ке го лапаме по лева страна.Перез се најмило да ти ебам со зор го продадовте Озил!

Официјално е, едногодишна позајмица во Јунајтед.

НЕ Е !!! Сеуште! Чекајте. Фејл од епски пропорции ќе биде ако го дадат Коентрао без доведување на замена (Сикера).

Ако сакате да се тешите одете кај нас во фан-клуб :D
Јас овдека гледам што трансфери си направивте па си се тешам :icon_lol:

Сигурно е видел еврејнот како се продава играч за 12 саата, а не ќе се ебаваме 12 месеца за играч :D

Пред малку влегов на нет и видов дека Коентрао отишол на позајмица во Јунајтед. Е сега ќе видимо дали е точно или не.

Не ми се верува да сте толку слепи. Која пичка е Озил бе аман?

Ова е масло на ПЕрез и само Перез. Единствен вреден играч после Роналдо во Реал е Озил. Еден од Ди Марија и Озил мораше да замине. Ди Марија чини 20-30 милиони, додека за Озил може да се земат многу повеќе. Едноставно е у пичку матер веќе, со дебилите во раководството кур ќе освоиме. Му донесуваат крила на Карло, а тој никогаш нема играно со такви. Сега ќе е гадното, ама важно да се одржува комерцијала во клубот, па јебеш титули, ќе гледаме смешни екипи како освојуваат ЛШ секоја година, и ќе зимаме играчи да продаваат дресови. После ова нема враќање, врв на глупоста во постоењето на Реал.

Едвај чекам Перез да го кикнат. Џабе се пари и јаки играчи кога титулите не се ни прва цел на Реал.

Има емисија на Пунто Пелота, Гути е гостин. Пред некоја минутка го изјави следното:

- На Перез му беа заврзани рацете, Озил сакаше да си оди, а никој не би сакал во својот тим да има играч кој е незадоволен. 50 милиони за него е апсолутно одлична работа !

Не знам само од каде би го знае сето ова Гути ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom