Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Najdobriot igrac go unistivte koj na Ronaldo go napravi strelec broj eden ... sega ke si ja videte razlikata ... Isco e samo eden nafuran tip koj ke izigra saglam 10-tina utakmici , a posle ke go snema dokolku Ozil ke vi bese vistinska zamena za Zidane , ama izborot e na upravata koja i taka godini nanazad veza nemase kaj tera sea ke se dokaze i so Bale i so Isco ... Ozil vekje bese uigran so cel tim i steta sto si odi .

Najdobriot igrac go unistivte koj na Ronaldo go napravi strelec broj eden ... sega ke si ja videte razlikata ... Isco e samo eden nafuran tip koj ke izigra saglam 10-tina utakmici , a posle ke go snema dokolku Ozil ke vi bese vistinska zamena za Zidane , ama izborot e na upravata koja i taka godini nanazad veza nemase kaj tera sea ke se dokaze i so Bale i so Isco ... Ozil vekje bese uigran so cel tim i steta sto si odi .

А кај ќе оди ?

После првите 3-4 збора престанав да читам.

Демек 47милиони евра ќе биде трансферот на Озил.
...па може да се земе Суарез :)

Еве бе, сега не е фотошоп :D

1239569_685513604811081_770447843_n.png

И топки знае да рога.
Го убедува Перез дека се исплатеше сумата.

Инаку Перез за време на презентацијата изрази сочуство за смрта на Исидро Санчез поранешен играч на Реал и татко на Кике Санчез Флорес кој сабајлево починал.

Skysports Објави дека Венгер дава се од себе и за Ди Марија.Да му ебам матер на Перез ако за Бејл ги продаваме Озил и Ди Марија,послаби ке сме:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom