Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Модриќ е машината сезонава. :cuc:

Него Марсело многу несигурен, неточни додавања и на моменти се заборава напред и остава простор.
Петлето да остани или да се бара лев бек, коментаторот на Прајм го спомна Сикеира, not bad.

Победа со 25% залагање...

tumblr_lltzgnHi5F1qzib3wo1_400.jpg

Сепак, далеку е ова од можностите, во прво полувреме играа без мотивација, само Иско и Модриќ се залагаа, тек у второ почнаа и останатите да трчаат. Ваљда ќе треба да се навикнеме на ваквата игра, мене нема да ми пречи ако носи резултат но делумно скептик сум до првиот посериозен тест.

Мислам дека пак ќе патиме најмногу од одбраната, мизерен гол примивме денеска, заспа цела одбрана позади, Рамос и пенал после направи. :facepalm:

Победа со 25% залагање...

tumblr_lltzgnHi5F1qzib3wo1_400.jpg

Сепак, далеку е ова од можностите, во прво полувреме играа без мотивација, само Иско и Модриќ се залагаа, тек у второ почнаа и останатите да трчаат. Ваљда ќе треба да се навикнеме на ваквата игра, мене нема да ми пречи ако носи резултат но делумно скептик сум до првиот посериозен тест.

Мислам дека пак ќе патиме најмногу од одбраната, мизерен гол примивме денеска, заспа цела одбрана позади, Рамос и пенал после направи. :facepalm:

Арбелоа напаѓачот е виновен за голот ... извисија ептен ефтин гол.

Цел месец се збори за него бе :pos:

Не сум видел, а и реално немам отворено марка, ас, кадена сер или било кој друг спортски портал во последните два месеци.
Добро засилување би бил, ама сепак јас сакам петлено да остани.

од лани имаше тука 3-4ца кои викаа дека трансферот на Модриќ бил промашен..како тоа сега наеднач излезе главен играч за оваа сезона?:rolleyes:

ии да,Isco>>Neymar :icon_mrgr:

од лани имаше тука 3-4ца кои викаа дека трансферот на Модриќ бил промашен..како тоа сега наеднач излезе главен играч за оваа сезона?:rolleyes:

Дури и Сонг подобар го правеа :pos:

3 одиграни натпревари 9 поени.
Колку за споредба лани со Жозе имавме само 4 :)

Какво засилување. :cuc:

Анчелоти на пресот изјавил дека Коентрао останува. (y)

od 6 gola sto ima real dadeno vo ligata vo 4 ucestvuval benzema ne znam zosto tolku e hejtan vo fan klubov

од 15 чисти шанси за гол што ги имал Реал во 17 учествувал Бензема,не го браните безвезе кога бил и ќе остане теле без осет....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom