Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Модриќ се растрча и ја размрда целата средина,и од 20та мин се осети оти нешто се обидуваме да играме.пред тоа тапа.
МОДРИЌ ИС Д МЕН!

4-4-2
Ди Марија и Иско играат АМ, лев и десен, Роналдо игра напаѓач во комбинација со Бензема. Ако со Мурињо се форсираше Роналдо, со Карло секој може да се најде во шанса за гол па затоа и настанува толкава мешаница во средината и на крај завршува акцијата со офсајд. Ширината на теренот се очекува да ја направат бековите, т.е. Арбелоа ама кутриот не знае ни да нафрли не пак да ја шири играта.
За во шпанска лига ова е досаден начин на игра, за во ЛШ може ќе има успех ама не верувам да се носиме со Дортмунд и Баерн.
Како и да е, ефектот на Роналдо во Реал ќе се намали многу. Ако до лани даваше по 60 голови на сезона, сега не верувам дека ќе префрли над 40. Не му одговара овој начин на игра, го тераат да ја подава топката човече, како да нема доволно асистенти на теренот. Засега тапа. (n)

Многу се жалите, почеток на сезона е плус ги добивате натпревариве. Да бев фан на Реал воопшто не би бил загрижен за играва.

Да ги тепаме сите 38 со ваква игра ич нема мака да ми биди жими се! :icon_lol:

МЕН ОФ Д МЕЧ МОДРИЧЧЧЧЧЧЧЧЧ ДА МУ ГИ МИЈАМЕ НОЗЕТЕ

Го скандираат Лука. Нема да има потреба од Чаби веќе на таа позиција. Једино ако играме со двајца таму, па вториот да е Чаби. Вечно благодарен ќе сум му на Мурињо што го донесе. Можеби ја донесовме најдобрата замена за Чаби.

Ди Марија како на батерии да е, се растрча на теренот како гепард по плен.
Модрич денеска 10ка, одбрана-средина-напад секаде го имаше, вака рутински сите да ги добиваме арно ќе биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom