Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе не е битна играта битно е 3 бода на крај ... аку вака не знаат 2 додавања да сврзат битно е пенал да ни свирит 85 минута и 1-0 да победиме . Дабица е онај што го имаме на клупа .
Што е крив анчелоти шо они не знаат да дојдат до голо изедеа ги на срединта... ајде игра така поставил ќе кажеш, а коа идат у контра па е карло крив?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Роналдо на припремните блескаше,сега како да не постои.
Чим покрај Иско гол не може да даде,тогаш кога ќе дојде Бејл што ќе биде?

Многу тивки Шпанциве на сонце како некој педерчиња се кога го дадоа голот мислев на гостински играме, штама...

Што е крив анчелоти шо они не знаат да дојдат до голо изедеа ги на срединта... ајде игра така поставил ќе кажеш, а коа идат у контра па е карло крив?

Па истиве играчи до лани не играа ваков фудбал. До него е, Карло форсира ваква игра а мене ич не ми е по ќејф во досега прикажаново.

Имаме повеќе офсајди него шутеви на гол. Играва ни е ко таа на Барса до предминатата сезона само без толку изразито пимплање. Напаѓачите се проигруваат само со високи топки преку одбраната што у 99% од случаите е офсајд.

Ја нема директноста и ширината што не карактеризираше, Ди Мариа и Роналдо имаат други улоги на кои очигледно не се така ефективни ко што знаат. Двајцата влечат накај средината а по страните напаѓаат бековите... Не знам како Бејл би влетал у ваква тактика и како тоа би изгледало.

Загрева се машината :pos:

Само нека продолжи ушлето со центаршутевите пошто негов добар центаршут е пола гол нормално кога оди на Роналдо центаршутот,на Бензема е нервоза.

Во главно мизерна неконкретна игра.Иско само голот до сега и ниеден друго потез....

Само едно не ми е јасно на мене.
На припремиве игравме сличен фудбал како лани со Мурињо, што се смени и зошто Карло од почетоков на првенствово почна да форсира сосем друга игра, не ми е јасно.
Играва е бледа, никаква конкретност во нападите. Све е некако на сила, типично италијански!

Ги критикуев тие што ја критикуваа играта од прошла недела (зошто не ја гледав утакмицата и мислев им било само лош ден), ама по ова што го гледам денеска, не можем да го распознаем оној Реал од лани.

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Колку е Модриќ јак! :cuc:

Modric was just described as "todocampista", or "whole-fielder" i.e. he's everywhere.

Ти викам ја Бернабе фан си ти... дркаат на дриблањето на Лука :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom