Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
добро салам сте или ? 108 милиони + коентрао :tapp:
Па колку сака нека е јак играч, со 108 милиони се купуваат 4-5 екстра фудбалери + коентрао... пола тим. Па било кој тим што се бори за испаѓање со олку пари и коентрао ќе излезе ЛШ 100%.Замина трансфер пазаров скрос.

добро салам сте или ? 108 милиони + коентрао :tapp:
Па колку сака нека е јак играч, со 108 милиони се купуваат 4-5 екстра фудбалери + коентрао... пола тим. Па било кој тим што се бори за испаѓање со олку пари и коентрао ќе излезе ЛШ 100%.Замина трансфер пазаров скрос.
Финтата е што имаме пари и можеме да купиме кој сакаме и за колку сакаме. Нека му ја мислат другите екипи, не заболе нас за парите. Кога ќе дојдат тешки времиња тогаш ќе му ја мислат.

Финтата е што имаме пари и можеме да купиме кој сакаме и за колку сакаме. Нека му ја мислат другите екипи, не заболе нас за парите. Кога ќе дојдат тешки времиња тогаш ќе му ја мислат.

Пa за тие пари да купевте двајца од по 60 милиони ќе бевте мн подобри тоа ми е муабетов.И немој да ми речеш дека само ова место не ви било подполнато затоа што играч од 60милиони за на секоја позиција би бил добар па дури и од роналдо позицијата

сакам Раул пак да игра за Реал исто колку што не сакав Бензема да го продолжи договорот

Многу го мразите у фан клубов Бензема (vamos real многу си го сакаше ама гледам го нема веќе).

1098020_1383216905239948_1415259134_n.jpg

1500 ден со трошкови.ви стига дома..од фб една група..си порачив еден :D

Пa за тие пари да купевте двајца од по 60 милиони ќе бевте мн подобри тоа ми е муабетов.И немој да ми речеш дека само ова место не ви било подполнато затоа што играч од 60милиони за на секоја позиција би бил добар па дури и од роналдо позицијата

Ние можеме да го купиме и Бејл и двајца од по 60 милиона играчи во еден трансфер рок. Што не ти е јасно тука?

Зашо тука доаѓаат луѓе и паламудат за работата на управата на Реал? Да еве ја сеа ќе му се јавам на Перез „еј Флоро омбре, абе тука еден кајганџија нешо не се слага со трансферот на Бејл, многу пари му се чинело, ќе моеш да видиш? Грасиас!“

Да ти ебам животот да ти ебам... да се родиш у Мадрид и да навиваш за Атлетико или Гетафе. Или се родиш во Манчестер навиваш за Шити :facepalm:

:icon_lol:
А замисли да се родиш во Македонија, било каде... :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom