Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Lugje, da ne mi zamerite, moze ne gi pratam nesto posebno Real poslednava , godina, ama sto tolku vie pa i klubov gleda vo Morata be?

Pa mislam na Blazevski od Horizont Turnovo da mu se pruza vakva shansa kako na "nasevo" neli dete, do sega ke ja iskoristese.

Ne mora da znaci deka e nas, pa aj sega so sila fudbaler ke go pravime.

ke go bide morata dobro igra se otvara vleguva vo sansi nemase sreka denes so zavrsnicata toa e toa

Па и не мораше да лупаме 30 милиони за Иљараменди..

Штета што Илара е повреден и не можевме да го гледаме повеќе, али мислам Алонсо ќе наебе покрај овие играчи.

Штета што Илара е повреден и не можевме да го гледаме повеќе, али мислам Алонсо ќе наебе покрај овие играчи.

Нека наебе Алонсо, и онака речиси неговото време помина, јас се надевам само дека Модрич нема да наебе пошто на пријателскиве со Карвахал беа можеби најконстантите играчи кои играа одлично..

Според прикажаното на пријателските, првиот состав со Бетис би требало да изгледа вака:

Икер​
Карвахал - Рамос - Пепе - Коентрао​
Касемиро - Модрич​
Иско - Озил - Роналдо​
сенадевамќекупатнапаѓач​

Нека наебе Алонсо, и онака речиси неговото време помина, јас се надевам само дека Модрич нема да наебе пошто на пријателскиве со Карвахал беа можеби најконстантите играчи кои играа одлично..

Според прикажаното на пријателските, првиот состав со Бетис би требало да изгледа вака:

Икер​
Карвахал - Рамос - Пепе - Коентрао​
Касемиро - Модрич​
Иско - Озил - Роналдо​
Кака

:icon_lol:

Примети ли некој што све одбрани Диего денес?
Најголема штета ќе биде ако таква класа од голман брани само на решени утакмици,голема штета.

Модрич уште против Манчестер покажа зошто Мурињо имаше желба да го види во Реал.

составот со бетис би бил(според мене,и според тоа како Карло играше на побитните утакмици)
Икер
-Карвахал-Рамос-Пепе-Коентрао-
--Модриќ-------Кедира-------Иско--
--------Озил-----------ЦР7-------------​
---------------Бензема------------------​

а доколку Бејл пристигне за тоа време,би отпаднал Бензема и Бејл би играл во линија со Озил и ЦР7 и би имал многу поголема слободна во играта (нешто што го играше во Тотнам на крајот од сезоната) ...ама тоа со ако дојде е друго 20 :D

Супер резултати на припремниве, и тоа со добри тимови.. да продолжиме вака само константо, се гледа дека Карло Бос ги средил и има добра атмосфера.

Мислам дека некој од тука имаше АДМИН на една ФБ страна за Реал Мадрид, ај ќе го молам да ми пише приватна порака, имам една идеја :)
Фаља и поздравче

Мислам дека некој од тука имаше АДМИН на една ФБ страна за Реал Мадрид, ај ќе го молам да ми пише приватна порака, имам една идеја :)
Фаља и поздравче

Нели можеш таму порака да им пратиш, тука кој ти знае дали има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom