Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Леле каква вест ни доаѓа од главните ривали за титулата ако можат така да се наречат годинава .... и тие имаат нов тренер некој Тата мата таму шо ти знам јас кој , некој анонимус од Аргентина кој го тренирал меси порано по негова желба го поставиле за тренер .

Ок е составов само Игуаин(и Бензема у пакет) да се смени со класа напаѓач и да се продаде Кака и ништо друго не би чепкал.

Демек не ни требало напаѓач, у средина сме биле слаби па ајде да купиме милион играчи таму...сериозно не знам што е работава со овие нашиве слепци ли се, нека лупнат 40 мил за Суарез и готово оти со Бензема ништо не правиме у напад.

Демек не ни требало напаѓач, у средина сме биле слаби па ајде да купиме милион играчи таму...сериозно не знам што е работава со овие нашиве слепци ли се, нека лупнат 40 мил за Суарез и готово оти со Бензема ништо не правиме у напад.

Суарез е спротивно од Бензема... не е педофил има гаден карактер ама е борбен и вреден играч.

g2307.525e6c3c15ce111b681ee0dcb5797042.jpg

Според Марка, Реал веќе имале постигнато договор со Бејл. 10 милиони по сезона. Бејл им соопштил на Тотенхем дека сака да си оди. Трансферот би можел да биде комплетиран после средба на челните луѓе во Лос Анџелес.

1360667016_235718_1374549078_portadadelperiodico_grande.jpg

АС пишува дека Наполи и Реал постигнале договор за трансфер на Игуаин во Наполи за 37 милиони евра. Демек се било решено фалел само уште потписот. Со тоа би се отвориле вратите за трансфер на Суарез во Реал.

Леле каква вест ни доаѓа од главните ривали за титулата ако можат така да се наречат годинава .... и тие имаат нов тренер некој Тата мата таму шо ти знам јас кој , некој анонимус од Аргентина кој го тренирал меси порано по негова желба го поставиле за тренер .
i pep koga prv pat sedna na klupata na barsa bese anonimus ama dobro znaes sto vi napravi :)

i pep koga prv pat sedna na klupata na barsa bese anonimus ama dobro znaes sto vi napravi :)
Овај го зедовте по барање на Меси.. тој ви го контролира цел тим.. ама ќе видиме со овај тренер колку и што ќе направите ми изгледа дека ќе му ги дадете клоците уште во јануари :D

"Have no doubts: Gareth has wanted to play for Madrid since he was a kid," Barnett said. He then took out a photo of Bale aged 10 wearing a Real Madrid shirt and told them that as a boy he grew up in awe of Madrid's 'Galacticos'. That pleased Florentino a great deal.

Фотошоп мавале 100% :pos:

Овај го зедовте по барање на Меси.. тој ви го контролира цел тим.. ама ќе видиме со овај тренер колку и што ќе направите ми изгледа дека ќе му ги дадете клоците уште во јануари :D
bi trebalo da znaes deka barsa ne menjava treneri kako real ne sekoja pola godina :D

Како бил Гвардиола анонимус, кога веќе беше играчка легенда на Барселона и предводник на една од најуспешните генерации на вториот тим како тренер? Не можете да го споредите Пеп со овој, вака однапред. Понатаму ако постигне успех е друг муабет, вака дека и Пеп бил анонимус, јок.

п.с. Villas-Boas has dismissed reports in Spain that Bale has agreed to join Real Madrid on a six year contract

Како бил Гвардиола анонимус, кога веќе беше играчка легенда на Барселона и предводник на една од најуспешните генерации на вториот тим како тренер? Не можете да го споредите Пеп со овој, вака однапред. Понатаму ако постигне успех е друг муабет, вака дека и Пеп бил анонимус, јок.

п.с. Villas-Boas has dismissed reports in Spain that Bale has agreed to join Real Madrid on a six year contract
da bese igracka legenda,no kako trener bese nepoznat isto kako ovoj sega
pep bese vo prednost od ovoj tata samo so toa sto imase mnogu bogata igracka kariera

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom