Drettica ElNinho :*
Јебао вас Касемиро, да ве јебо!

Ја изгледав цела, и само голот од Касемиро не го видов, ПУ!
Неколку работи кои ми оставија впечаток денеска:
- Многу ја пимпламе пред шеснаестерец, ко Барса и Арсенал сме станале у курац. Модриќ, Иско, Озил...сите имаа неколку пати позиција за шут, никој не се реши за такво нешто.
- Стилот на Иљара -- >

Елеганција у движење човече.
- Слободно може да се рачуна на Матеос, многу сигурен ми делуе. Чакштовише би го играл и пред Начо кога ќе имаме проблеми со картони и повреди во одбрана. Матеос за Албиол е Варан

- Ако останеме со овие напаѓачи, немој да се надевате на децима. Толку имам да кажем у врска со нападот.
- Сега за Касемиро, ама озбилно. Не знам зошто толку го ругате, мене ми е сосема океј. Млад е, прецизни додавања, добар во дефанзива. Единствено што може да го спречи неговиот развој е што сме пренатрупани на таа позиција.
- Карвахал за Арбелоа е ДОКТОР! Одличен во дефанзива, одличен во офанзива. Тоа е тоа, само не дај Боже да му текне на Карло Бос да го игра Арбелоа пред Карвахал. Има да го проколнем жими мајка

- Иско добро деби, со оглед на тоа што му е прва утакмица и допрва треба да се вклопува во играта.
За останатите исто така добра утакмица, со оглед на тоа што пред неколку дена почнаа со тренинзи.