Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Досега Игуаин го продадоа сто пати, на Јувентус,Арсенал,Челзи, Манчестер...а че си остани во Реал

Абе од кај дека Мурињо го барал Игуаин? Он никаде не изјавил така, туку таткото на Игуаин го рекол тоа, за да биде: еве уште еден тим го сака син ми, и да загризааат тие што стварно го сакаат. Ако има такви. :D

Уште 4,4 м евра во касата на Реал од преселбата на Негредо во Сити каде според мене ќе ја грее клупата како што тргнал Пелегрини да купува напаѓачи..

1003299_543912698978627_1233612929_n.jpg

Вчера Марка објави дека Анчелоти не го сака Ибра во Реал, денеска АС пишува дека сепак Анчелоти го сака Ибра во Реал.. :pos:

Му се свиѓа ама не сака да стави ин рилејшншип :D

Лаудруп поврзуван со Барса, ако (ни) го лапнат ќе им ебам мамичето и нив и на нашиве шо не го собраа!

Најдобар потег ќе биде сега Каранка да им го вмалиме, да ги саботира. :нинџ:

ај побрзајте со ибрахимович има и други зионтересоирани

Ти да му беше агент до сега мамето ќе му го ебеше. Го продаде во секој фан клуб досега.

То царе! Исто ко ја шо го одбив Сити за да останам у Рубин Казан на менаџер! :D

Пфф ја одбив се живо за да останам у Бредфорд :pos:

Он топик: Баш ме интересира сега Барса по кој ќе тргнат, мислам дека пак ќе биде некој кој го познава системот на Барса добро али ајде баш ќе видиме.

Како што тргнала работава со Сити мислам дека Агуеро или Џеко би биле следни за шпекулирање па и до можен трансфер во Реал.

Само што отворив да ви пишам џабе се палите на Ибра кога Niggersinparis уште не ви го понудил, ама ете гледам ме претеркал... Баталете што пишувам со медиумите, најдобро со него договор да направите и Ибра е ваш (само биде побрзи како што ви пишал пошто уште само на Вардар го нема понудено)... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom