Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Кавани у ПСЖ. Ако не дојде Ибра у Реал, го сечем :D

А постои ли тој некаков си договор меѓу ПСЖ и Реал дека ова лето нема да потпишат со ниеден нивни играч за да го добијат Анчелоти ?!

А постои ли тој некаков си договор меѓу ПСЖ и Реал дека ова лето нема да потпишат со ниеден нивни играч за да го добијат Анчелоти ?!

Колку што знаем, Реал плати отштета за Анчелоти од околу 2 милиони. Или грешка сум?

941270_633092346703939_1753191937_n.jpg

Ќе има од кого да учи :)

Според Ултрас Сур Албиол веќе потпишал за Наполи за 12 мил.

1002115_638928479453295_698567426_n.jpg

Поглуп од овја Бенитез ако има...:pos::pos::pos:
Па уште некои го гледаа како добар тренер, да дојдеше кај нас тимов ќе ни беше следен:

- Икер -​
- Деген - Киргиакос - Албиол - Марсело -​
- Кедира - Чаби -​
- Озил - Сусо - Роналдо -​
- Керол -​

Изгледа има, не знам кај читав у статија за Иљараменди дека Анчелоти го сакал Верати ама заради „џентлменски“ договор да не зема играч од ПСЖ ова лето, не смеел.

Шо видоа у овој Бензема ја не знам, па и на постери го ставаат, поарно петелот да го стават со цигара може и марлборо да рекламира.

Абе не знам шо не ви е јасно за него, кога е кристално јасно дека е со врски тука! :D

Имаше податок дека на блиско-источниот пазар дресот на Бензема бил најпродаван. Популарен исламски играч е златна кокошка коа се у прашање богаташиве од заливов. Плус спонзорството со Fly Emirates. :)

Абе нека си имаат они договор за да не им земе некој од битните играчи, ама сега со доаѓањето на Кавани ќе им се створи вишок у нападот, а мислам дека коњот Златко нема да сака да седи на клупа. Така да, ако сака сам да си оди мислам дека нема да праат проблем и покрај "џентлменскиот договор".

Може не е добра идеја уште едно преголемо его у тимот, ама јас со две раце потпишувам за Ибракадабра да го видам у Мадрид :)

И ја баш би сакал да го видам тоа. Можда е потребен таков човек да им го дотера паметот на Шпанциве. :D

Иначе Черишев на тренинзите го импресионирал Карло. Ептен би сакал да му укажат шанса на дечково, ма да у густата средина тешко да ја добие. Како директна замена за Роналдо при продавање на Кака би бил топ! :D

Денес потпишува носоњата,утре Роналдо не е повеќе среќен

Поглуп од овја Бенитез ако има...:pos::pos::pos:
Па уште некои го гледаа како добар тренер, да дојдеше кај нас тимов ќе ни беше следен:

Не ни вреѓај бивши тренер бе :D

Според мене Бенитез е сличен тренер како Анчелоти.
Рачунај истиот упсех што ќе го имате со Карло ќе го имавте и со Бенитез (и знам дека ова е непопуларно мислење).

Според мене Карло 2-3 сезони ќе има каков таков успех па можда и ЛШ ќе освои кој го знае ама после тоа очекувајте сезона слична на последнава што ви беше (барем според мене :) )

Не ни вреѓај бивши тренер бе :D

Според мене Бенитез е сличен тренер како Анчелоти.
Рачунај истиот упсех што ќе го имате со Карло ќе го имавте и со Бенитез (и знам дека ова е непопуларно мислење).

Според мене Карло 2-3 сезони ќе има каков таков успех па можда и ЛШ ќе освои кој го знае ама после тоа очекувајте сезона слична на последнава што ви беше (барем според мене :) )

Aбе Бенитез е океј тренер, далеку од лош, само осетот за трансфери му е ужасен и погодува 1 од 10.

BPP-V6cCAAMALKU.png

:pos:

Синоќа Де Лаурентис одговарал на прашања на твитер и потврдил дека Албиол е пред трансфер во Наполи, фали уште да ги помине медицинските прегледи. Исто така рекол дека преговараат и за трансфер на Игуаин.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Прв македонец кој играл во Реал ќе биде Пандев со оглед на тоа дека Бенитез го купи пола Реал енд каунтинг...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom