Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Добредојде :)

1001498_10150427773259953_1076235741_n.jpg

Иначе за напаѓач, го посакувам Ибра во Мадрид. Но да дојде на подолго, не само на кафе.

Ибра и Роналдо у ист тим...немој да ме јебете, ќе се истепаат уште на првиот тренинг. Т.е нема да се тепаат, првиов ќе тепа, вториов ќе плаче како и обично. :D

Кога нема да му оди на напајџачите можи Роналдо да игра најистурен а Хесе на крило да оди...Ибра е човек во години,башка то 100% е на стероиди :)

1001498_10150427773259953_1076235741_n.jpg

Флорентино: Што ме тераше денеска да стануем од кревет у 6... кој е малиов што го држи дресот со мене? Нели требаше едно друго типче од Бразил да презентирам... сите клипчиња на Јутуб му ги знам на памет :unsure:

Море матер му ебем не ме прават среќен ваквите презентации... дај да му вртам на Мендес да донесеме некој дриблер да шиткаме дресови(y)

Јас незнам кој ќе го трпи нослето ако дојде. А дека е класа, класа е.
И на крај осеќам дека тој ќе дојде.

Абе кај ви е extreme1 да каже како ќе ви биде составот сега со Иско во тим, или на Анчелоти не сака да му помогне, само на Мурињо му беше помишник ?

Најверојатно Иљарименди нов играч на Реал, се очекува наредната недела презентација.

Го купивме секој можен талент од Шпанија моментално освен Тиаго.

Најверојатно Иљарименди нов играч на Реал, се очекува наредната недела презентација.

Го купивме секој можен талент од Шпанија моментално освен Тиаго.

Не го купивме најјакиот талент, Ињиго Мартинез! :D

Не друго, ќе ни го собере Барса па ќе се чешаме. А шиткање на Пепе во Сити за 25м и купување на овој за 15 би било одлично.

А шо е многу за Иљараменди 30м. многу е. :confused: Ај за Иско 25 ќе разберам, ама овој да е поскап од Игуаин? На таа позиција, уште недокажан во еврокуповите?

Мило ми е шо зедовме таков талент, ама ова е веќе претерливо. Фактички Флорентино иде на логиката: Не можам да искеширам 70м. за Бејл, ај ќе искеширам 2х30 за таленти. А за од Кастиља момците = штурци.

И ако го шитнат Кедира мрднативе, абе мамичето мамино... :mad:

Зошто некој од Реал не му го продаде Хесе на Флорентино за 20-30 милиони,очигледно играчите за кои ќе го одврзе ќесето му се помили отколку оние од кој треба од ништо да праи нешто,жално ако Хесе не добие шанса барем 2 сезони

Хесе ќе добива шанса сезонава. Се очекува да ги шитнат Ди Марија и Каљехон за овој да игра повише.
Кедира нема да го продадат бидејќи освен него немаме таков играч. Иљарименди не е Дм ниту бокс ту бокс туку плејмејкер со солидни дефанзивни способности.

Најверојатна постава за наредна сезона:

-------------Касиљас-------------------

Дани----Рамос---Варан--Марсело--

-------Кедира/Иља---Модриќ/Чаби----

Иско/Хесе-----Озил/Кака-----Роналдо---

-----------Бензема/Мората----------------

Појма немам каква ќе биде формацијата, само се надевам дека нема Озил да игра крило.

Сите го форсираме Карвахал, а сигурен сум дека Карло ќе го игра Арбелоа. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom