Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро бе кај го најдоа овој Иско сега кај ќе игра Кака
Шала на страна со среќа нека му е и да успее во Реал![]()
На здравје бричење, ајде сега и еден напаѓач и доста се.
ISCO:"Broj 11 je zauzet , pa sam odabrao 23."
![]()
Jose Angel Sanchez met Illarramendi agent and club, but Sociedad aim to keep him for the UCL.
Пак ќе речам, не знам што им требаше купувањето на Касмеиро за првотимска употреба. Овој Илараменди е играчиште, ама нагнетени сме таму...![]()
Требаше и тој да го баци амблемот
Посреќен е брат му од него,некако не ми делува дека и од барем малку љубов е дојден во клубов
Затоа што мораа да го купат, сигурно имале некој пред договор со Мендес (агентот негов). Касемиро е чисто зделка за кеш и услуга на Мендес, нема шанса да чекаат на него да ни биде главен играч во средината. Плус земен е пред Карло да стане тренер така да не верувам дека ќе гради игра врз Касемиро.
Иљарименди од друга страна е Чаби Алонсо тип на играч со тоа што е поагилен и може да дрибла. Е сега ако се сеќаваш кога сакавме да го земеме Чаби од Сосиедад пред да замине во Ливерпул, сигурно нашиве не сакаат да ја направат таа грешка повторно. Има откупна клаузула од 30 милиони евра така да може да се купи без преговори.